Перейти к содержанию

Новости Фанаты умоляют Sony выпустить цифровую версию The Last of Us: Part II

Новостник

Рекомендуемые сообщения

3 минуты назад, Flamersys сказал:

Свіщ тому прекрасний приклад.

Свищ тому прекрасний приклад под бафом магии Нинтендо. На некстгене попробуй выпусти игру без графона, ропов с райкиным заклют.

Официальный представитель секты свидетелей эксклюзивов XBox

@Ropov Перший рік (чи два, не памятаю скільки МС часу точно назвали), у SeX ексклюзивів не буде. А оскільки дефолтний хуан це дно по потужності, то і на нове покоління це накладе відбиток. Так же і в теперішньому сталося – обновлені версії консольок в рази потужніші попередніх, але по великому рахунку на ігри це ніяк не повпливало, бо прогрес тормозили слабші версії. 

Тоді як сонівські студії одразу зможуть видавати ігри без оглядки ні на що.

Скрытый текст

1904349.png1305412.png1305413.png

DXUKUUo.giffljAs0V.giftcAthDx.gifjWukQBB.gif

DARKSlDEATH.png

@Flamersys 

1 минуту назад, Flamersys сказал:

Тоді як сонівські студії одразу зможуть видавати ігри без оглядки ні на що.

ну так бум играть в эти игры .. а как майки стартанут по играм , бум и грать и в те .. но уже без тебя я так понимаю :)

@Flamersys вот ты играл в гири хало форзу .. или в зельду марио на нинтендо ?

@Ropov ну так мова про те що на старті сенсу брати новий бокс не багато, хіба ні? А поки туди почнуть дійсно некстген проекти виходити – соні наростить велику аудиторію власників ПС5. А ще й якщо зауважити що багато хто купує консоль в тому числі і з прицілом на те щоб з друзями грати... 

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

1 час назад, I.Rox сказал:

@Flamersys ти краще розкажи, як буде той тру некст ген проявлятись :lol:

знаєш лі не щупав ще, тому не знаю. Лише секта свідків 12ти терафлопс все зрозуміла, не бачивши реального результату. А я от бачу що Соні націлена не лише на апгрейд заліза, а й на отримання нових відчуттів від самого процесу геймінгу,  А логіці МС же виходить що власники РС отримують некстген кожного разу як обновляють комплектуючі. от і вони, чуток обновилися – от вам, хавайте 

Той же геймпад для ПС5, пропонує багато плюх яких у бокса тупо не буде. У боксівського пада взагалі не буде жодної переваги над DualSense, єдине чим відставав ДШ4 – вібрацію курків, було додано, і ще декілька фішок.

Хтось скаже що у хуанівського пада форма зручніше. Хз, мені кожен пад по своєму зручний, а новий пад соні усереднила. Та й у бокса хрестовина авно, і для файтингів він не канає, LB і RB клацають :pardon:

Асиметричні аналоги у бокса? Ну ну – і мене від цієї “фішки” тупо великий палець лівої руки відчуває через деякий час дискомворт. А що таке розміщення зручніше я ніфіга не помітив.

Хтось ще може сказати що ті нові плюшки будуть лише у ексклюзивах. А навіть якщо й так? Ці  додаткові функції є собі, нікому не заважають і їсти не просять. І самі пади коштуватимуть однаково.

Також, хоч воно мене не дуже і цікавить, Соні явно обновить ВР. – у бокса тут тупо прогалина.

Та й взагалі, я так бачу що логіка фаната бокса полягає у тому що якщо у тебе чогось нема – ну то й нафіг треба. Я ж вважаю – хай там собі буде, я краще буду отримувати ті приколюхи, хоч і не часто, ніж їх зовсім не буде!

Изменено пользователем Flamersys (смотреть историю редактирования)
Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

8 часов назад, Ra1DeN сказал:

Они отменят пс4 версию, ее не выпускают потому что эта игра будет ланч тайтлом –

я это в чате писал уже,давай по новой

не отменят,а перенесут.Мол оптимизейшен на пс4 это сложна и все такое

talo_enio.png

• 3 недели спустя...
В 09.04.2020 в 14:02, Ra1DeN сказал:

@Flamersys просто жди и смотри, она выйдет только на пс5. 

Кое кто обделался аналитикой rolleyes

@tomaas с чего ты взял что я тут занимаюсь аналитикой? Троллингом скорее, это да xD

@Ra1DeN хм, аж цікаво стало, це тролінг з закосом під ідіотизм, чи таки ідіотизм оправданий тролінгом?:think:

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

В 09.04.2020 в 17:01, Flamersys сказал:

Тоді як сонівські студії одразу зможуть видавати ігри без оглядки ні на що

Ага конечно) Пока что у Сони тока 1 эксклюзив AAA на старте. А судя по ноти дог – Видавати ігри без оглядки це не про них)

@LeoCat мені цікаво, звідки ти знаєш що у них там на старті? Майже всі сонівські студії давно випустили свої останні ігри, навіть не знаю що там вони зараз роблять, може все таки ігри для ПС5?

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

24 минуты назад, Flamersys сказал:

звідки ти знаєш що у них там на старті?

Game Awards смотрел? Где сказали что у Сони на старте будет GodFall.

24 минуты назад, Flamersys сказал:

може все таки ігри для ПС5

Ну наверное все таки делают, бывает же) Тока один Нюанс, эти игры выйдут не к концу этого года. На старте плойки будет мало и еще и сыроватая.
Блудборн 2 даже не думали еще делать(ЭТо слова самой студии)
Бог войны по интервью главы студии они тока начали недавно делать продолжение.
Студия которая делала Дейз гон трудятся на проектом для VR и ще одни проектом который тоже концу года не выйдет.
Ноти дог пока что анчартед 5 не заявляла и не намекала, да и им сейчас бы закончить с ЛАст оф ас. 

Так что на соньке на старте не будет много эксклюзив AAA проектов

Изменено пользователем LeoCat (смотреть историю редактирования)

3 часа назад, Flamersys сказал:

хм, аж цікаво стало, це тролінг з закосом під ідіотизм, чи таки ідіотизм оправданий тролінгом?

С закосом на отбитых сонибоев :lol:   

@LeoCat а блін, що ж я не помітив твій нік, не звязувався б:omg:

Ладно, приступлю до розносу твоїх теорій:yawn:

38 минут назад, LeoCat сказал:

Game Awards смотрел? Где сказали что у Сони на старте будет GodFall

GodFall то нафіг нікому не потрібна дрисня, і не від Соні, яку так рано показали аби хоч якось на слуху бути “перший ексклюзив PS, ко, ко, ко і бла, бла, бла”:FuckThat:

'

Тока один Нюанс, эти игры выйдут не к концу этого года.

Хто сказав? Міінімум декілька ексклюзивів від внутрішніх студій буде, які будуть показувати що за некстген такий, як на старті цього покоління робили – Killzone демонстрував графон рівня “відвал башки”, Knack показував можливості взаємодії з великою кількістю обєктів одночасно. Обидві гри були так собі, вони виконували функцію технодемок.

Блудборн 2 даже не думали еще делать(ЭТо слова самой студии)

а чому вони Бладік 2 повинні робити взагалі? Його ніхто нікому не обіцяв, а сама студія відійшла трохи від концепції Соулс подібного геймплею. Той же Demons Souls який також робили Japan Studio і From Software продовження не отримав.

Студия которая делала Дейз гон трудятся на проектом для VR и ще одни проектом который тоже концу года не выйдет.

“Геніально” очікувати щось від студії яка лише рік тому випустила свою гру:facepalm2:

Логічно чогось чекати від студій які давно ігри випускали та ж Japan Studio, чи Guerrilla Games, а також  Polyphony Digital. А ще ніхто не відміняв того що у багатьох студіях по декілька команд працює, а також ексклюзивів від сторонніх компаній.

Изменено пользователем Flamersys (смотреть историю редактирования)
Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

5 часов назад, Ra1DeN сказал:

@tomaas с чего ты взял что я тут занимаюсь аналитикой? Троллингом скорее, это да xD

все понятно с тобой

097082359f67cc76016eb8d4f1fec7fc.jpg.ca46509eb1a1cc7d75751f576b52831b.jpg

8 минут назад, Ra1DeN сказал:

ммм

шо, смакота?:omg:

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

23 минуты назад, Flamersys сказал:

а сама студія відійшла трохи від концепції Соулс подібного геймплею.

Не куда они не отходили, Елдин Ринг и Секиро тому пример. Студия делает соусли экспериментируя с разными геймплейными фичами и у них это получается.

29 минут назад, Flamersys сказал:

“Геніально” очікувати щось від студії яка лише рік тому випустила свою гру:facepalm2:

Ну начнем с того что я назвал студии которые делали главные ААА проекты для Сони)  так что не надо рассказывать) 
Горила геймс смотрится первой студией от которой может что то выйти, и скорее всего это будут HZD 2 но такой проект врятли иза короны выйдет в конце этого года. Так что в след году HZD  и покажут может.

35 минут назад, Flamersys сказал:

а чому вони Бладік 2 повинні робити взагалі? Його ніхто нікому не обіцяв,

Ну не знаю вроде все таки есть какие не какие фанаты, а разве студии часто дают обещание о каких то проектах?)

38 минут назад, Flamersys сказал:

GodFall то нафіг нікому не потрібна дрисня

На игру года она не претендует, да и маркетологи в игровых компаниях те еще люди… Но раз побежали сказать что это первый эксклюзив, значит дело пахнет стремно)

2 минуты назад, LeoCat сказал:

Елдин Ринг

вже бачив який там геймплей?

3 минуты назад, LeoCat сказал:

Секиро

У Сєкіри такий же геймплей як у соулсів і бладіка? Ти серйозно?:coffeescreen:

4 минуты назад, LeoCat сказал:

Ну начнем с того что я назвал студии которые делали главные ААА проекты для Сони)  так что не надо рассказывать) 

До чого тут головні чи не головні? Дивитися потрібно як давно щось ті студії релізили. Та й Gran Turismo по твоєму не одна з головних серій Соні?

6 минут назад, LeoCat сказал:

Ну не знаю вроде все таки есть какие не какие фанаты,

У Demons Souls також багато є фанатів, але вони випустили новий IP.

7 минут назад, LeoCat сказал:

значит дело пахнет стремно)

А годноти ще ні для жодної платформи і не анонсували, лише деяку мультиплатформу. На початку вилазить всяка фігня нікому не потрібна в надії бути поміченою на фоні мовчання інших.

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

9 минут назад, Flamersys сказал:

У Сєкіри такий же геймплей як у соулсів і бладіка? Ти серйозно?

Разочарую но Секиро это соулс. Покажи – где я написал что в Секиро такой же геймплей как Дарке и Бладике????   При том что я дописал –  читай ниже.

23 минуты назад, LeoCat сказал:

Студия делает соусли экспериментируя с разными геймплейными фичами и у них это получается.

17 минут назад, Flamersys сказал:

А годноти ще ні для жодної платформи і не анонсували

Ну че –  Хело 5 если я не ошибаюсь ААА проект который выходит вместе с консолью.
А так как мы не видели что там. Говорит годнота или нет – . еще нужно пощупать. 

1 минуту назад, LeoCat сказал:

Хело 5

Хейло 5 вийшла у 2015му :lol: А якщо ти про Інфініт, то вона вийде і на Хуані, тому це явно гра яку не під некстген роблять.

5 минут назад, LeoCat сказал:

Секиро это соулс

Там від соулсів лише хардкорність

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

32 минуты назад, Flamersys сказал:

А годноти ще ні для жодної платформи і не анонсували

5 минут назад, Flamersys сказал:

А якщо ти про Інфініт, то вона вийде і на Хуані,

Ну как бы без комментариев)

6 минут назад, Flamersys сказал:

Там від соулсів лише хардкорність

Вообще то – 1 –  Воскрешение у идола или на огне это фича соулса которая ужу неотъемлема 
                   – 2 – Босы и чем сильнее отличаются от друг друга тем лучше) 
                   – 3 – Сложность можно только повысить, но не убавить.
                  –  4 – не для казуалов, но оценят многие – Игра года. 
                  –  5 – против разных врагов разное оружие или другие вспомогательные приспособления.
                  –  6 – Сюжет попробуй узнай, хотя суть все равно словишь) 

14 минут назад, Flamersys сказал:

Хейло 5 вийшла у 2015му :lol:

Фаны давно окрестили как хело 5 инфинити. Потому что сюжет сразу продолжается с предыдущий части) 

4 минуты назад, LeoCat сказал:

Ну как бы без комментариев)

чому? ти ремастери попереднього покоління на теперішніх консолях бачив? вони виглядають як ігри що ігри з самого початку для цього покоління робилися? звісно ж ні, от і хейло не буле некстген грою.

7 минут назад, LeoCat сказал:

Вообще то – 1 –  Воскрешение у идола или на огне это фича соулса которая ужу неотъемлема 
                   – 2 – Босы и чем сильнее отличаются от друг друга тем лучше) 
                   – 3 – Сложность можно только повысить, но не убавить.
                  –  4 – не для казуалов, но оценят многие – Игра года. 
                  –  5 – против разных врагов разное оружие или другие вспомогательные приспособления.
                  –  6 – Сюжет попробуй узнай, хотя суть все равно словишь)

а бойовка теж така сама? 

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

чому? ти ремастери попереднього покоління на теперішніх консолях бачив? вони виглядають як ігри що ігри з самого початку для цього покоління робилися? звісно ж ні, от і хейло не буле некстген грою

У Майков не так как у Сони. Они могут сделать совсем новые текстуры к новой консоли. Особенно когда это игра делается столько лет.  Они в этом плане энтузиасты еще те)

а бойовка теж така сама?

Читай –  Студия делает соусли экспериментируя с разными геймплейными фичами и у них это получается. Бойовка это – геймлей. У меня все!

Изменено пользователем LeoCat (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.