Перейти к содержанию

Новости Дорого, красиво и немножко однообразно – оценки Gears Tactics

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

В сети появились оценки пошаговой тактической стратегии Gears Tactics. После публикации 44 обзоров средний балл игры равняется 81/100 по версии Metacritic.

ai9gzrFOQlHADvkZS6IHNIHUQpD10u2Tiv70djQj

Игру хвалят за отличное воплощение вселенной Gears of War в формате пошаговой тактики и удачные новшества в механике, которые ускоряют сражения и добавляют в битвы интересные возможности. Лестных эпитетов заслужил и внешний вид проекта, включая оформление декораций. Обозреватели отмечают, что Gears Tactics воспринимается как дорогой проект – редкое для жанра явление. 

Что касается недочётов, то рецензенты обращают внимания на однотипные и не лучшим образом проработанные побочные задания, которые всё равно нужно выполнять для прохождения кампании. Из-за этого приключение продолжительностью несколько десятков часов иной раз вязнет в однообразии. Сюжет не относится к достоинствам проекта и напоминает бесполезный наполнитель без новых интересных откровений. 

Gears Tactics появится на РС 28 апреля этого года.

Изменено пользователем KupcaH (смотреть историю редактирования)

1 час назад, Новостник сказал:

Gears Tactics появится на РС

ну це вже справжня зрада хуановодів:FuckThat:

я просто зобов'язаний опробувати гру на старті, щоб тримати біллібоїв в курсі, на скільки якісні їхні "ексклюзиви" :bignose:

Изменено пользователем Flamersys (смотреть историю редактирования)
Скрытый текст

1904349.png1305412.png1305413.png

DXUKUUo.giffljAs0V.giftcAthDx.gifjWukQBB.gif

DARKSlDEATH.png

36 минут назад, Flamersys сказал:

я просто зобов'язаний опробувати гру на старті

давай пекарь пробуй , расскажешь как игра :trollface:

рокс, чому мінусуєш, бомбануло? Ти не мене, ти філа мінусуй, це він тобі не дає, я ж не винен:lol:

Ну взагалі то жанр мені цікавий, побачимо чи витримає конкуренцію з XCOM.

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

Почав проходити. Ще ніколи тактична гра так не затягувала. Просто супер

1179680.png

@I.Rox знаєш, я б здивувався якби ти щось інше написав, а так то вже смішать твої захоплення кожною грою мс. 

Я то ще не пробував, може воно і так. Але прямо таки ще жодною тактичною грою не захоплювався? Цікаво які ж ти пробував.

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

@Flamersys Xcom 1/2 майже пройшов. Також дуже цікаво. 

На світч майже пройшов Mario + Rabbids Kingdom Battle, також не погано. 

А вот Mutant road to edem щось не зайшло. 

Але кожна мала якийсь нюанс, а тут хороший баланс. Ну поки що так здається

3 минуты назад, Flamersys сказал:

@I.Rox знаєш, я б здивувався якби ти щось інше написав, а так то вже смішать твої захоплення кожною грою мс. 

Брехня. Наклеп на пустому місці. 

1179680.png

4 минуты назад, I.Rox сказал:

Брехня. Наклеп на пустому місці

ну то прочитай свої пости у останніх пройдених іграх. Одні ексклюзиви бокса, і всі ледь не геніальні.

Ще й мінус мені вліпив за моє повідомлення тут - ніразу це все на біллібойство не схоже, ага:FuckThat:

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

13 часов назад, Flamersys сказал:

ну то прочитай свої пости у останніх пройдених іграх. Одні ексклюзиви бокса, і всі ледь не геніальні.

На останні сторінці я писав про: дві частини Орі, Хало 3-4 + одст, гірс джажмент, Хало варс 1-2.Ну і де я там пишу, що майже всі геніальні? Я лише написав що Орі 2 "шедевр",  по факту справді крута гра. І це не я собі сам придумав,  а гра отримала високі оцінки від гравців і преси. За всі інші написав, що хороші або нормальні ігри. Вони такі і є, ніякої прив'ятості. Одст і джажмент взагалі шлак. 

Ну так кулі ти наговарюєш? 

13 часов назад, Flamersys сказал:

Ще й мінус мені вліпив за моє повідомлення тут - ніразу це все на біллібойство не схоже, ага:FuckThat:

В 27.04.2020 в 18:10, Flamersys сказал:

я просто зобов'язаний опробувати гру на старті, щоб тримати біллібоїв в курсі, на скільки якісні їхні "ексклюзиви" :bignose:

Ну так по факту. Це рівень noname. 

Screenshot_20200429_103829_com.android.chrome.jpg

1179680.png

Трохи пограв. Ну що ж, це дійсно рескін XCOM, чогось кардинально нового не знайшов поки що.

АЛЕ! Я б сказав що це  XCOM 2,0, на максималках так би мовити) Графон значно кращий, розчлєньнку додали. У всьому іншому це вдосконалення чужих ідей, елементи управління ті ж самі і на тих же місцях. Але в конкретному випадку я це чимось негативним не вважаю.

Але чого не помітив так це досліджень і розробки нових ніштяків, тут вони з контейнерів падають. Сподіваюся потім вони не з'являться, для мене то була зайва механіка яка лише час віднімала

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

4 часа назад, I.Rox сказал:
В 27.04.2020 в 18:10, Flamersys сказал:

Ну так по факту. Це рівень noname. 

по факту це правда! Ладно вже свої ігри і на РС випускати, але якщо частина франшизи що зародилася на Боксі з початку на компі виходить – то якось не дуже красиво відносно до фанатів.

Чи ти сприйняв мої слова як обіцянку її засpaти?

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.