Перейти к содержанию

Новости Death Stranding лидирует по продажам в Steam

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Предзагрузка уже доступна

1105368151_.jpeg.253735d0131cc49ad53421f0fe8c9177.jpeg

За день до официального релиза Death Stranding на ПК, игра ворвалась в топ продаж Steam и заняла первое место, уверенно обойдя прежних лидеров. Позади остался Sea of Thieves, Cyberpunk 2077, Shadow Warrior 2 и другие.  Не помешала популярности Death Stranding даже цена в 1 799₴. 

Тем временем компании 505 Games и Kojima Productions уже объявили о том, что предзагрузка игры началась. Все предзаказавшие Death Stranding пользователи прямо сейчас скачать желаемый тайтл. Для установки потребуется около 70 ГБ свободного места. 

ПК-версия Death Stranding может похвастаться отличной оптимизацией. Разработчики ввели в игру поддержку мониторов ultrawide и технологию DLSS 2.0. Также, обещаются стабильные 60 FPS при игре с разрешением 4К.  На релизе Death Stranding будет также содержать защиту Denuvo.

Ранее уже сообщалось, что пользователи, купившие видеокарту NVIDIA RTX в июле, получат Death Stranding в подарок. 

Релиз Death Stranding состоится 14 июля в EGS и Steam.

Изменено пользователем Trigg3r (смотреть историю редактирования)

18 хвилин тому, Neiros сказав:

Все знают почему так… 

але ж ексклюзиви пк боярам не треба, як так то?

:trollface:

4 хвилини тому, Артем Мулявка сказав:

:trollface:

Хай доторкнуться до вічного й інші :degustator: 

Necros_UA.png

11 хвилину тому, Neiros сказав:

Хай доторкнуться до вічного й інші :degustator: 

Йой, най сі буде так ))))

• Модератор
20 минут назад, Артем Мулявка сказал:

Так уже не эксклюзив 

@Stranger_tm так ДС ніколи ним не і не був 

1179680.png

16 хвилин тому, Stranger_tm сказав:

Так уже не эксклюзив 

Ну так від початку казали що то буде ексклюзив, потім ні, потім знову так, а потім знову ні.
По друге, це ж під крила Соні.
По третє,всі кукарікали, кому треба той вбогий симулятор ходіння по горах ;)

Думаю, эксклюзивность задумывалась. Sony студия красуется в начале заставки как-никак. 

@Артем Мулявка З самого початку говорили що гра буде для пс4 і пк але коли соні профінансувала, про пк версію не згадували. Тим не менш ніхто цього і не заперечував, що на пк не буде.  А так гра для мене була б розчаруванням як би я її дійсно чекав. А так по факту симулятор глово, мені було скучно грати.

38 хвилин тому, MadWulff сказав:

@Артем Мулявка З самого початку говорили що гра буде для пс4 і пк але коли соні профінансувала, про пк версію не згадували. Тим не менш ніхто цього і не заперечував, що на пк не буде.  А так гра для мене була б розчаруванням як би я її дійсно чекав. А так по факту симулятор глово, мені було скучно грати.

По факту )))
Ти точно грав в неї а не на ютабі переглядав? )))

5 hours ago, Новостник said:

ПК-версия Death Stranding может похвастаться отличной оптимизацией.

5 hours ago, Новостник said:

На релизе Death Stranding будет также содержать защиту Denuvo.

:8:

42 хвилини тому, Артем Мулявка сказав:

Ти точно грав в неї а не на ютабі переглядав? )))

This is the hidden content, please

Ще питання???

на дату можеш глянути, трофеїв

12 хвилини тому, MadWulff сказав:

Ще питання???

на дату можеш глянути, трофеїв

Ти платину вибив? ))))

29 хвилин тому, Артем Мулявка сказав:

Ти платину вибив? ))))

Я ж кинув силку…. невже так складно глянути???

7 хвилин тому, MadWulff сказав:

Я ж кинув силку…. невже так складно глянути???

Чо ти такий нервовий, будь простіше, ок????????

Я якраз то і подивився, після чого мені стало ясно чому для тебе це “по факту симулятор глово”
Задрочуючи гру, втрачається насолода від проходження, від сюжету, від геймплею і втрачається післясмак історії.

Изменено пользователем Артем Мулявка (смотреть историю редактирования)

13 хвилини тому, Артем Мулявка сказав:

Я якраз то і подивився, після чого мені стало ясно чому для тебе це “по факту симулятор глово”
Задрочуючи гру, втрачається насолода від проходження

:FuckThat:  ахаха  В мене немає платини.

Одразу видно як ти дивися або чим :lol:

@Артем Мулявка Ти ж поставив під сумнів чи я особисто грав. Я тобі скинув силку. В якій по даті вибитих трофеїв можна зрозуміти коли саме грав і тд

Ти чомусь тепер думаєш що гра не сподобалась бо я її задротив, хоча платини в мене немає і всі трофи сюжетні. Спеціально нічого не вибивав.

Гра мені не сподобалась, я її не чекав тому і не розчарувався.  Але це не відміняє того факту що гра  нудна. Особисто мені в неї було скучно грати. Так на початку нічого не зрозуміло і цікаво але 30-40 хв і ти розумієш що вся гра про принеси, подай :lol: Багато кому МГС 5 був  скучним, та там вся фішка була в тому що тобі дають інструментарій, а ти вже сам себе розважаєш. А тут просто туди… сюди… і так до фіналу. Ой так є монстри і божевільні кур'єри, тільки вони погоди не роблять.  Я не нав'язую свою думку, якщо тобі подобається такого роду геймалей.. ну справи твої.  Особисто я хотів отримати гру, а не симулятор глово.

4 часа назад, I.Rox сказал:

@Stranger_tm так ДС ніколи ним не і не був 

Первые 3 секунды. Only on ?

Правда всегда можно отмазаться что речь о временной экслюзивности, о которой молчали. Я ничего против не имею выхода на ПК, но с 2016 года и до релиза Сони позиционировала эту игру как экслюзив Only on PlayStation. Есть тот же Орден и Бладборн от сторонних студий которые так и остались экзами.

Поэтому у меня впрос, почему ДС никогда не был экзом ?

Изменено пользователем SanSanZ
Дополнил (смотреть историю редактирования)

sansann_.png

@SanSanZ  Resident Evil Remake  і Zero ніколи не були ексами GameCube, так як ці ігри вийшли на пк, правда через 12 років ± :lol:

46 хвилин тому, MadWulff сказав:

@Артем Мулявка Ти ж поставив під сумнів чи я особисто грав. Я тобі скинув силку. В якій по даті вибитих трофеїв можна зрозуміти коли саме грав і тд

Ти чомусь тепер думаєш що гра не сподобалась бо я її задротив, хоча платини в мене немає і всі трофи сюжетні. Спеціально нічого не вибивав.

Гра мені не сподобалась, я її не чекав тому і не розчарувався.  Але це не відміняє того факту що гра  нудна. Особисто мені в неї було скучно грати. Так на початку нічого не зрозуміло і цікаво але 30-40 хв і ти розумієш що вся гра про принеси, подай :lol: Багато кому МГС 5 був  скучним, та там вся фішка була в тому що тобі дають інструментарій, а ти вже сам себе розважаєш. А тут просто туди… сюди… і так до фіналу. Ой так є монстри і божевільні кур'єри, тільки вони погоди не роблять.  Я не нав'язую свою думку, якщо тобі подобається такого роду геймалей.. ну справи твої.  Особисто я хотів отримати гру, а не симулятор глово.

В будь якому випадку пам’ятай, що твоя думка це не “по факту” і завжди суб’єктивна ;) 
Це важливо )

59 minutes ago, MadWulff said:

Так на початку нічого не зрозуміло і цікаво але 30-40 хв і ти розумієш що вся гра про принеси, подай :lol:

забыл еще про кино на половину всего времени прохождения, поиграл, начался ролик, сходил в магаз за хлебушком за это время, сел играть дальше :crazy:

(на всякий случай – проходил тоже не на ютубе )

13 хвилини тому, Артем Мулявка сказав:

завжди суб’єктивна

:FuckThat: не знаю, можливо для тебе це таємниця… Та будь яка думка суб’єктивна. Об'єктивності не існує, як би ти не намагався.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.