Перейти к содержанию

Новости Вижу проблему – технический продюсер Remedy прокомментировал анонс Xbox Series S

Новостник

Рекомендуемые сообщения

2 минуты назад, Ragnar Lodbrok сказал:

А игры б...дь не важно учитывать при покупке??? Шо вы за эти железячки все колупаетесь. Или пс5 или сериесх, все, что тут обсуждать то! Зачем нужны огрызки этого некстгена, я ваще в шоке, наверное год буду ваще на прошке сидеть, шо то оно не то все!

о как

В ожидании покупки консоли

@Ropov та что то порвался не много)) ладно успокоюсь счас. Ну этот Минато прям… сил на него нет, покупать не будет ни чего, но все темы уже на форуме исписал своим видением ситуаци:sm:

1 минуту назад, minato87 сказал:

о как

от тебя заразился:FuckThat:

:palcy:       HEAVY METAL      :palcy:                                                   

40 минут назад, minato87 сказал:

И еще важный момент, ссд впаяный на обоих консолях с и х. Заменить нельзя. Только добавить ,расширить, за счет внешнего диска от бокса фирменого, ориентировочно за 220 баксов на 1 терб. Это тоже важно учитывать при покупке

@minato87 Ти мені прямо америку відкрив, якщо розпаяний то це срака. Ця тенденція розпаювати на платі що в консолях що в ноутах, справді дратує. Зажди хочеться мати певного рівня свободу чи оперативку докласти чи місця додати.

Я надіявся що можна буде взяти nvme і замінити стандартний за потреби на більший, і що external це буде більше як відкрутив кришку, вставив nvme і готово. 

Хоча мені здається що китайці вигадають якусь приблуду, щоб звичайний nvme підключити замість офіційного, але це вже буде відомо після релізу.

Нові технології це завжди цікаво, але яре технодрочево ніколи не було моїм хоббі, за память так нормально тупанув, просто вже звик що в мене в компі 32 і якось навіть думки не з’явилось що це може бути забагато для консолі, а от 10 звучить реально підозріло мало. 

@Ragnar Lodbrok Підтримую, з ігор поки тільки новий Ratchet, Miles Morales, і RE8 зацікавили ну і те як буде Cyberpunk 2077 на некстгені виглядати. А так то поки глухо.

Изменено пользователем asfat (смотреть историю редактирования)

10 годин тому, minato87 сказав:

И еще важный момент, ссд впаяный на обоих консолях с и х. Заменить нельзя. Только добавить ,расширить, за счет внешнего диска от бокса фирменого, ориентировочно за 220 баксов на 1 терб. Это тоже важно учитывать при покупке

SSD не впаяний, там просто SSD зроблений під замовлення майків, кастомний, з особливим контроллером, який приймає участь в розпаковці зжатих текстур. Так що нічого лівого ви в бокс не вставите ніяк, просто нема таких на ринку, та й по швидкості таких теж нема.

@DLCB  Щось не сходиться… ссд від майків повільніший за те що пропонує соні. Але  соні вже говорили що будуть відбирати і як я розумію буде наліпка на коробці з ссд якщо він буде сумісний з пс5. Так як я розумію буде як з пс3, пс4 коли можеш замінити вінт самостійно. З іншого боку майкрософт по суті із стандартним ссд але буде як з х360 де звичайний hdd продавали в своєму кейсі в 3-4 рази дорожче. Буде смішно якщо майки почнуть продавати свої ссд флешки по 200 баксів

13 хвилини тому, MadWulff сказав:

@DLCB  Щось не сходиться… ссд від майків повільніший за те що пропонує соні. Але  соні вже говорили що будуть відбирати і як я розумію буде наліпка на коробці з ссд якщо він буде сумісний з пс5. Так як я розумію буде як з пс3, пс4 коли можеш замінити вінт самостійно. З іншого боку майкрософт по суті із стандартним ссд але буде як з х360 де звичайний hdd продавали в своєму кейсі в 3-4 рази дорожче. Буде смішно якщо майки почнуть продавати свої ссд флешки по 200 баксів

Все сходиця, читай офіційні дані. В соні теж кастомний ссд, просто швидший, для соні так само треба буде купувати спец ссд

3 хвилини тому, DLCB сказав:

для соні так само треба буде купувати спец ссд

Хм, можливо я щось і пропустив. Скинь будь ласка силку де йде мова про окремий ссд від соні, як у майків. Логічніше було саме як би соні продавали свої кастумні ссд.

пс… я на каркав

Ehb0V8OXkAQx4mp_large.jpg

3 хвилини тому, MadWulff сказав:

Хм, можливо я щось і пропустив. Скинь будь ласка силку де йде мова про окремий ссд від соні, як у майків. Логічніше було саме як би соні продавали свої кастумні ссд.

пс… я на каркав

This is the hidden content, please

Майкам SSD робить по ліцунзії Seagete, а все що роблять для соні зараз – йде на приставки, я хз хто їм робить, факт в тому що вони потім так само ліценхують виробника чи 2-х і будуть продавати їх за немаленькі гроші

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.