Перейти к содержанию

Новости Слух: у PS5-версии Resident Evil Village большие проблемы, разработчики не могут реализовать все идеи

Новостник

Рекомендуемые сообщения

1 година тому, socratius сказав:

Адепт, надеюсь ты видел что Фолыч будет включен в подписку плюса для пс5 и он будет в 4К 60 фпс, скайрим будет на пс5 в любом случае.

Не хочу расстраивать, но он уже явно устарел, для такой мощи как серия Х нужен телик со 120 фпс, иди покупай новый.

Это пс5 Digital, дешевле серии Х на 100 евро.

Да, на другом форуме. Здесь просто в основном тусят приспешники корпорации сони и немного парней которые переобуваются по 10 раз на дню, которые в любом случае и так купят сони. Поэтому рады были тебя видеть, извини что не оправдали твоих надежд в этом поколении, приходи в следующем :47f3:

1. Де пруф про 4к 60 fps в Фоличі, навіть якщо так то мені і 90% фанатів фолича сира гра без повноцінних модів не потрібна?! Знаючи божественну оптимізацію бетезди, яка гру розроблему під старе покоління не змогла на новому оптимізувати в 30 fps – просадки до 20, я в нову версію теж не вірю Я вже писав що на плойці нема повноцінних модів із зовнішніми текстурами, а це 50% задоволення від цих ігор конструкторів, які виходять майже шлаком і їх допилюють фанати модами, роблячи з них цукерочку, подивись пару відео на ютубі як скайрім виглядає навіть на задрипаному xbox one з модами на шкурки, обличчя, текстури води, дерева, траву, міста, геймплейні моди які правлять систему прокачки, інвентар і тд…, а на плойці крім то ще й під моди виділили лише 1 гіг памяті, що смішно. Для цих ігор плойка не підходить, так само вийде Avowed де вже заявлена підтримка модів, а він взагалі буде ексклюзивом бокса та windows, а для мене такі ігри на вагу золота.
  2. Телик в мене не застарів на стільки що б нормально не працювати в 60 fps що я й хочу отримати в соло іграх та корперативах по типу Elder ring, в мене повноцінний QLED, в дірт я не граю, а в call of duty warzone все одно граю на моніторі 144гц з мишкою і клавою.
  3. PS5 digital не відповідає поняттю найкращий вибір за найкращі гроші, тому що вона не відповідає мінімальним потребам заявленим  для 4к (для full hd та 2к супер консоль!), а я не буду брати пристрій який дешевше топового по ціні на ринку на 100 баксів й не задовольняє мінімальні вимоги, крім того не має приводу для дисків. XboxSerX вигідна по цінам в порівнянні до цін на нові відеокарти та компютер в зборі, це саме вигідне рішення, PS5 тут не умісно виставляти як найвигіднішу, оскільки вона нормально не працює в 4к 60 fps, а отже це нижчий рівень, який не можна ставити на одну планку при порівнянні з XSX та ПК на топових коплектуючих.
  4. Ти що приспішник? А я одразу і не помітив… Вибачатись треба інженерам Соні, які не хотіли працювати, а купили готове, застаріле рішення від AMD, навіть не удосужившись намагатись переплюнути конкурентів та прикинути що там потрібно по потужності для 4к і спитати споживачів чи потрібно їм 60 фпс. І не кажіть що в Соні нема розвідки і вони не знали що готують майки по залізу, вони просто забили, от і все.
Изменено пользователем DLCB (смотреть историю редактирования)

2 минуты назад, DLCB сказал:

PS5 digital не відповідає поняттю найкращий вибір за найкращі гроші, тому що вона не відповідає мінімальним потребам заявленим  для 4к,

тобто, One x відповідав, а пс5 не відповідає?:hmhmhm:

Скрытый текст

1904349.png1305412.png1305413.png

DXUKUUo.giffljAs0V.giftcAthDx.gifjWukQBB.gif

DARKSlDEATH.png

5 минут назад, Flamersys сказал:

тобто, One x відповідав, а пс5 не відповідає?:hmhmhm:

Чел уже успел протестировать лично игры на пс5 и на коробке, он знает что говорит!!! :FuckThat:

Изменено пользователем Max_Prime (смотреть историю редактирования)

@Max_Prime та это Филимон к нам на форуме без палева зарегался, но по ходу спалился он. @DLCB Филя выходи, мы тебя узнали! :sm:

:trollface:

:palcy:       HEAVY METAL      :palcy:                                                   

2 хвилини тому, Ragnar Lodbrok сказав:

@Max_Prime та это Филимон к нам на форуме без палева зарегался, но по ходу спалился он. @DLCB Филя выходи, мы тебя узнали! :sm:

:trollface:

Мене виганяють з ігрового відділу Майкрософт після цін на PS5, змилуйтесь, скиньтесь мені на доширак! :Okay:

@DLCB та ладно, скажи им что Кало стартонет и порвет всех, ведь там же топ игра и графон такой крутой как и этот смайлик :xbox:. Так что все будет хорошо, мы тебя поддерживаем!

п.с. Нет, не поддерживаем:trollface:

1 година тому, Ragnar Lodbrok сказав:

@DLCB та ладно, скажи им что Кало стартонет и порвет всех, ведь там же топ игра и графон такой крутой как и этот смайлик :xbox:. Так что все будет хорошо, мы тебя поддерживаем!

п.с. Нет, не поддерживаем:trollface:

А шкода що не підтримуєте, я вірю в здорову конкуренцію! Он ми Microsoft отримали пинка в попередньому поколінні через 32 Мбайт кеш-памяти ESRAM, там де наш бокс видавав 720p чи 900p при 30 fps – PS4 видавала full HD при 30 fps, це було основною причиною, що ми програли покоління, відсутність ексклюзивів рівня соні вже другорядною, хочу зазначити, що на BOX360 ми майже до самого кінця тримали лідерство та в слідуючому поколінні було багато людей, що вірили в бренд Xbox, та готові були його купити! Попередні наші управлінці так Вас розчарували, насамперед через неякісний менеджент при запуску нового покоління, це був дійсно провал, наша нинішня команда це визнає, ми зробили висновки та обрали шлях яким будеи рухатись! Я доклав усіх зусиль щоб купити достойні студії для розробки нових, якісних ексклюзивів, які, в що я щиро вірю та обовязково сам особисто цьому посприяю, принесуть свої якісні проекти на нинішнє покоління, щоб Xbox був настільки потужний, що ми могли виконати дані нами обіцянки про нативні 4к та 60 fps в наших проектах, щоб  створити саме вражаюче покоління в плані зворотньої сумісності зі значущими покращеннями, я переконав акціонерів Microsoft запакувати все це у стильну коробку. і продати Вам, наші любі та цінні для нас клієнти за мінімальну суму, у збиток! Я ще раз кажу “Я вірю в здорову конкуренцію”, тому якщо Ви, віддані фанати Sony, не будете контролювати якість свого пристрою, не будете вимагати більшого, будете приймати те що дають, Sony деградує та занепаде, ми переможемо в кінці кінців й якість наших продуктів в майбутньому теж впаде. Тому давайте боротись за світле та якісне майбутнє консольного гейміну разом! :smil:

З повагою, Філіп Спенсер, виконуючий віце-призидент ігрового підрозділу Microsoft!

Изменено пользователем DLCB (смотреть историю редактирования)

@DLCB не Фил, ты нам в голову не влезешь, сами со своим :xbox: разбирайтесь)))

20 минут назад, DLCB сказал:

хочу зазначити, що на BOX360 ми майже до самого кінця тримали лідерство

успіх 360го полягає скоріше у тому що соні лажанула з пс3:FuckThat: але при цьму всьому, плойка і догнала, і перегнала 360го.

що хуану так і не вдалося, хоча саме з ним налажали подібним з пс3 чином.

115 лямів народу купило пс4. У багатьох назбиралася норм база контенту в профілях, я щось дуже сумніваюся що власники пс4 побіжать за боксом, при тому що на пс5 є обратка, а сєрікс якщо і дасть ігри заради яких його варто купити, то ще дуже не скоро.

Так що… успіхів тобі, Філон! :bignose:

Изменено пользователем Flamersys (смотреть историю редактирования)
Скрытый текст

1904349.png1305412.png1305413.png

DXUKUUo.giffljAs0V.giftcAthDx.gifjWukQBB.gif

DARKSlDEATH.png

3 часа назад, DLCB сказал:

но я оперирую лишь теми фактами или крупицами информации, котрые есть из официальных источников, и прессы.

:NewsPaperGuy:оператор от Бога 

• Ха-ха 2

Хочу на пс4 :show_tits:

Бо пс5 бог знає коли придбаю, а зіграти в ре8 хочеться вже зараз.

@quiteunusual странно почему РЕ8 не выходит на пс4, ведь игра на старом движке и при всем этом мягко говоря не блещет графоном, по крайней мере он не лучше РЕ7… откуда у них там могут быть проблемы с пс5! Тайны, интриги, расследования…. 

1 хвилину тому, Ra1DeN сказав:

@quiteunusual странно почему РЕ8 не выходит на пс4, ведь игра на старом движке и при всем этом мягко говоря не блещет графоном, по крайней мере он не лучше РЕ7… откуда у них там могут быть проблемы с пс5! Тайны, интриги, расследования…. 

Будемо сводіватися жадібність візьме своє і версія для пс4 таки буде. 

@quiteunusual Возможно) но нам еще даже не показывали геймплей поэтому не ясно как они используют новое железо – может они хотят сделать эти огромные локации с прилегающими лесами, огромным замком “Дракулы”, кучами оборотней + все это с отражениями рейтрейсингом и никаких загрузок потому что же SSD!

В таком случае пс4 версию можно не ждать xD  

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.