Перейти к содержанию

Новости Microsoft купила Bethesda! Xbox владеет брендами: DOOM, The Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein и другими

Новостник

Рекомендуемые сообщения

@HaseoArmahem тому я і написав що "я сподіваюсь", а не "я думаю":FuckThat:

Я ж в чаті писав що теперішня Бєсєдка то прямо таки дуже у стилі гейм паса, вони знайшли одне одногоunsure Ще ЕА  в сімействі не вистачає, хоча ті зі сторони на вогник і так заскочуть.

Изменено пользователем Flamersys (смотреть историю редактирования)
Скрытый текст

1904349.png1305412.png1305413.png

DXUKUUo.giffljAs0V.giftcAthDx.gifjWukQBB.gif

DARKSlDEATH.png

Мне фиолетово, игры беседки прям ваще не нравятся, особенно за последние лет пять. Так что вперёд и с песней, мож у майков им будет получше, а то печально было.

:palcy:       HEAVY METAL      :palcy:                                                   

1 час назад, Ragnar Lodbrok сказал:

игры беседки прям ваще не нравятся

Вот именно сегодня ты понял, что последние пять лет игры беседки перестали нравится вот прям ваще. 

Официальный представитель секты свидетелей эксклюзивов XBox

@Slavon странный шоле? Почему прям сегодня, новость про беседку и я пять копеек свои всунул, шо не ясно?

2 минуты назад, Ragnar Lodbrok сказал:

Почему прям сегодня

Потому что прям сегодня. И не днём ранее.

2 минуты назад, Ragnar Lodbrok сказал:

шо не ясно

Я ничего не спрашивал.

@Slavon Так а где по твоему мне надо было написать про свое отношение к беседке как не под новостью про беседку? :hmhmhm:

Подписки реальная тема, причем экономная, бокс переманит подписками много консольщиков сони сейчас. Взял неделю назад за 3999р в ориджине на год ЕА плюс про подписку, получаю кучу ааа игр, скидки 10% на покупки в ориджине, ранний доступ на все игры 10 дней неограниченые по времени, и самое главное, для меня, получаю Ультимат Издание фифы 21 с ранним доступом 10 дней, которая между прочим стоит 5000 рублей, а в стиме 2500грн ( подписку про на год я взял за 1500грн/3999р ). 

Соня если не подсуетится, то станет нишевой консолью, чисто для экзов

Буде смішно, якщо Doom, The Elder Scrolls та Fallout стануть ексклюзивами ХВОХ(можливо, тимчасовими).

39 минут назад, Ragnar Lodbrok сказал:

а где по твоему мне надо было написать

В любой другой новости о беседке, что всплывали ранее.

Ого! У Беседки много классных игр, поэтому как то стрёмно, переживаю, как бы давление майков не ухудшила качество продукта.

@Slavon та где то писал один раз. Ой все, отстань ей богу)) Пристань к другим сони боям)

3 минуты назад, Real_Quest сказал:

переживаю, как бы давление майков не ухудшила качество продукта

Есть куда ухудшать? 

3 минуты назад, Ragnar Lodbrok сказал:

Пристань к другим сони боям

Я сам сонебой.

не вистачає лише анонсу нового Doom і повноцінного Wolfenstein 3, з Бласковіцем і адовим мочиловом, показу геймплею нового The Elder Scrolls.

і маленької примітки в кінці, що всі ці ігри тимчасовий ексклюзив Xbox Series.

За моделлю підписок майбутнє.

в нас вже є Apple Music i Spotify для музики, Netflix, HBO Go, Amazon Prime і аналоги для серіалів і фільмів.

Чим скоріше Sony і Steam почнуть просувати цю модель в себе тим краще. Бо допоки вони туплять, майки хай і дуже неспішно але займають ринок. Steam це ніяк не грозить, а от Sony в сраці, вони все більше і більше залежні від якісних ексклюзивів, і варто їм лажанути з наступним God Of War, Spider-Man, Horizon, наступною грою Naughty Dog...і народ почне звалювати з платформи до конкурентів.

а лажі з продажами в соні трапляються, The Order 1886, погані продажі Death Stranding, брєдовий скандал з Naughty Dog і PS Vita чиє  місце зайняв Switch, Все таки в часи лідерства psp ніхто і подумати не міг що Sony просре портативний ринок, а проcpaла причому позорно, хоча на початку був і свій Uncharted, Killzone, Final Fantasy і Metal Gear Solid

Изменено пользователем asfat (смотреть историю редактирования)

4 часа назад, socratius сказал:

С чего ты взял что они ААА проєкты будут делать? Жди Sea of Thieves 2

А что первая таки вышла?

volkovv89.png

47 минут назад, asfat сказал:

За моделлю підписок майбутнє.

в нас вже є Apple Music i Spotify для музики, Netflix, HBO Go, Amazon Prime і аналоги для серіалів і фільмів.

Чим скоріше Sony і Steam почнуть просувати цю модель в себе тим краще.

не рівняй серіали і фільми з іграми. Кіно дешевше, і менш тривале у виробництві.

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

1 година тому, asfat сказав:

не вистачає лише анонсу нового Doom і повноцінного Wolfenstein 3, з Бласковіцем і адовим мочиловом, показу геймплею нового The Elder Scrolls.

і маленької примітки в кінці, що всі ці ігри тимчасовий ексклюзив Xbox Series.

вистачить і того, що вони будуть краще оптимізовані для Series X.

@Flamersys ну не скажи, Ірландець до прикладу лише на нетфліксі виходив, і його бюджет вищий за RDR 2. Я намагався знайти бюджет Last of Us Part 2, God of War 2018 але гугл каже що це секретна інформація. Під спойлером пруфи

Спойлер

image.png.184b1e2e0d3d974d079f4ab4d3f2c01a.pngimage.png.424fb10e94a62e8ba441a729c9c51e3b.pngimage.png.05ceb71970d6a91384ad1462828bfa0d.pngimage.png.c307661e4dbe1052323d4880847cbcdb.png

Сумніваюсь що одна гра від соні коштує на рівні RDR 2, думаю десь близько того або дешевше. Бо інакше б RDR 2 не називали б однією з найдорощих ігор в історії.

Ну і замислись над тим що квиток на месників при їхньому бюджеті коштує явно не 70$

Изменено пользователем asfat (смотреть историю редактирования)

28 минут назад, asfat сказал:

@Flamersys ну не скажи, Ірландець до прикладу лише на нетфліксі виходив, і його бюджет вищий за RDR 2. Я намагався знайти бюджет Last of Us Part 2, God of War 2018 але гугл каже що це секретна інформація. Під спойлером пруфи

Скрыть контент

image.png.184b1e2e0d3d974d079f4ab4d3f2c01a.pngimage.png.424fb10e94a62e8ba441a729c9c51e3b.pngimage.png.05ceb71970d6a91384ad1462828bfa0d.pngimage.png.c307661e4dbe1052323d4880847cbcdb.png

фільм до якого готувалися 10 років і 22 фільми

фінальний сезон найпопулярнішого серіалу

фільм який створювався як візитна картка платформи.

Їх всіх обєднує або те що це апогей популярного медіапродукту, або єдиноразовий проект для реклами поатформи.

Виходить таке значно рідше ніж соні випускає свої екси типу ГОВ чи ТЛОУ2. А при підписочній моделі, для окупаємості таких бюджетів потрібно щоб підписку купувало лямів напевне 100 народу.

Соні банально не має таких ресурсів, щоб будувати подібний геймпасу сервіс. А для МС це дуже довгострокова стратегія в плані окупаємості, успіх якої банально залить від кількості постійних підписників де необхідно думаю мінімум 50 мільйонів народу, що з мобілками в принципі реалізуємо, але епл їх опрокинули.

Не будь бокс частиною МС, то вони не те що ігровий нетфлікс не будували б, а їх існування стояло б під питанням.

Изменено пользователем Flamersys (смотреть историю редактирования)
Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

@Flamersys Тим не менше, не всі фільми коштують 100 мільйонів, і не всі ігри навіть тих же 10-ть, є багато інді і середньо бюджетні ігри.

_

Політика Майків випускати ааа гру в геймпасі гівняна, але я впевнений що ця політика тимчасова, щоб захопити левову частку аудиторії, а тоді будуть зміни. В ідеалі це має бути щось середнє між тим що робить соні і майки.

Допустимо просунути ps now або обєднати його з ps plus, і додавати до його бібліотеки ігри яким стукнуло 1 або 2 роки.  

_

Як не крути ps plus це та ж сама підписка, от тільки всі плюси відчуваєш тоді коли накопичиш пристойну бібліотеку, а якщо її купляє новачок то це рівноцінно купівлі кота в мішку, ти отримаєш 24 гри, але що це будуть за ігри яка буде їхня якість, це велике запитання.

Тому мені дуже сподобався хід з PS Plus Collection, видно що соні рухається в правильному напрямку.

4 минуты назад, asfat сказал:

і додавати до його бібліотеки ігри яким стукнуло 1 або 2 роки

я думаю що і пів року вистачить, щоб основна фанбаза не чекала, купила гру:yes:

а дорогі екси на старті то круто для користувача, але фігово для компанії. 

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

• Модератор
3 часа назад, Ragnar Lodbrok сказал:

Так а где по твоему мне надо было написать про свое отношение к беседке

Везде! В обсуждении каждой новости, в статус месадже, заспамить КХ, в чате каждый час-два! 

Вот тогда вопросов к Тебе не было бы…

А по существу - купили и купили. Что тут такого?

• Ха-ха 1

Хорошая когда то была компания беседка и игры делали крутые ) Мда но если честно майки жахнули  так жахнули .Я уже и не знаю чё покупать . 

shappa567.png

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.