Перейти к содержанию

Новости Ремейк Demon's Souls заставит игроков выбирать между 4K-разрешением и высокой частотой кадров

Новостник

Рекомендуемые сообщения

25 минут назад, I.Rox сказал:

4к 60 фпс немає ПОКИ Що ні в одному ексклюзиві ПС5. 

33 минуты назад, Ragnar Lodbrok сказал:

rtx 3080 не у всіх іграх з рейтрейсінгом вивозить такі показники, але консоль за 400 баксів повинна була. А всього то потрібно було обійтися без лучів, і понтуватися 100500фпс.

16 минут назад, socratius сказал:

Дайте мне хоть одну новую тему с игрой для бокса я туда вылью нечистоты, тут подкопилось у меня

Філ вчинив завбачливо, і просто не зробив жодних ігор

1 час назад, YODA сказал:

Что ж будет через 3 года?

а що має бути? Що Infamous: Second Son з початку покоління, що цьогорічний The Last of Us 2, видають на звичайній пс4 1080п 30фпс, але остання виглядає значно красивіше.

Изменено пользователем Flamersys (смотреть историю редактирования)
Скрытый текст

1904349.png1305412.png1305413.png

DXUKUUo.giffljAs0V.giftcAthDx.gifjWukQBB.gif

DARKSlDEATH.png

@Flamersys стоп стоп, а як же ССД? Його необмежена відео і оперативна пам'ять? Спеціальний підхід розробників в ексклюзивах. Як такий революційний девайс не може 4к при 60 фпс навіть в ремастерах і ремейках? 

Там ж все було не так однозначно ще пів року тому. А тепер виявляється, ніхто і не очікував 4к 60 на приставці. Вот так моментальна переобувка

1179680.png

@I.Rox все пізнається у порівнянні, а з сєріксом ми поки що не можемо порівняти, яка консоль вивозить нове покоління з рейтрейсінгом краще;)

Изменено пользователем Flamersys (смотреть историю редактирования)
Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

8 минут назад, Flamersys сказал:

rtx 3080 не у всіх іграх з рейтрейсінгом вивозить такі показники, але консоль за 400 баксів повинна була. А всього то потрібно було обійтися без лучів, і понтуватися 100500фпс.

Філ вчинив завбачливо, і просто не зробив жодних ігор

а що має бути? Що Infamous: Second Son з початку покоління, що цьогорічний The Last of Us 2, видають на звичайній пс4 1080п 30фпс, але остання виглядає значно красивіше.

Я так понимаю через 3 года или реально будет пс5 про с 4к и 60 кадрами или будет фул хд игры с 30 кадрами а плойка опять взлетать начнет. Говорю о таком когда выйдет гта 6 например или чота такое...

А демон соулс не особо графонистый я бы сказал кстати между прочим. Но выдать 4к и 60 кадров пукнет. Не секу темы пс5 пока что. Надо видеть...

@Flamersys ну тут мабуть треба закінчити фізмат, щоб догадатись :lol:

1179680.png

1 час назад, Максим Цвиренко сказал:

Братуха, я те обещаю, в следующем поколении после этого( на пс6 ) ну точно будет! Вот тебе крестaminПотерпи немного.

Я склонен верить тем людишкам которые говорят что сколько не дай консолям мощи то между 60фпс и “навалить красаты, что б аж блестела” разрабы будут всегда выбирать второе. Будут всякие лучи, хеерворксы, прыщи, засаленные прыщи и т.д. и так будет до тех пор пока игры не перенесут в матрице через HDMI 10.1 сразу в мозг или пока не будет достигнута предельная точка в развитии графики ( краше чем ирл в любом случае не сделать ).

1685444.png

14 часов назад, Новостник сказал:

пользователям на выбор будет представлено два режима

Хорошо хоть выбор дают. 30 фпс это позорище.

1.thumb.jpg.f4717a1caf2900d88a15600e940d1049.jpg

• Ха-ха 2

DenAgain.png

Мене така кухня, що будуть різні режими продуктивності повністю влаштовує, бо граюсь на плазмі 1080р і змінювати її найближчим часом точно не буду. Надіюсь, що у всіх цяцьках, які мене будуть цікавити буде 60 фпс в фулл хд:)

10 минут назад, YODA сказал:

Я так понимаю через 3 года или реально будет пс5 про с 4к и 60 кадрами

у цьому поколінні потужніші консолі вийшли через популяризацію 4к тєліків. Тому ПС5 про може і не бути.

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

Тот некстген которого мы все ждали.

короче опять

на-случай-важных-переговоров-бла-бла-бла-гиф-анимация-личное-999032.gif

180.gif ❤

1 година тому, I.Rox сказав:

стоп стоп, а як же ССД? Його необмежена відео і оперативна пам'ять? С

:lol: Так зрівняй графон пс5 екса демон соулса  і хбоксовського хало :xbox:   ссд “порешало” :FuckThat:

А по темі,  мене і пс4 влаштовує… пс5 хочу на даний момент тільки іза ре8 і то якщо він вийде на пс4

5 минут назад, MadWulff сказал:

:lol: Так зрівняй графон пс5 екса демон соулса  і хбоксовського хало :xbox:   ссд “порешало” :FuckThat:

еле ж… 120 фепеес:icon_question:

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

3 години тому, Flamersys сказав:

еле ж… 120 фепеес

яких і на пс6 не буде….

photo-2020-10-02-16-35-37.jpg

Изменено пользователем MadWulff (смотреть историю редактирования)

Технологічні фішки це цікаво,але як на мене народ надто заганяється цими терафлопсами, головне майстерність розробників.

наприклад коли виходила пс3, про неї розповідали що всюди буде 1080р, а по факту все йшло в 720р, мило говорило пкшники, але щось схоже на анчартед 2(2009) на пк зявилось тільки через 4 роки (2013) томб райдер. А хеві рейн пройшли на ютубі або в 2019-му, через 10 років після релізу на пс3.

Ну і основний плюс консолей під спойлером.

Спойлер

Единая платформа

Цей старт покоління це 4к 30 фпс, і десь за 3 роки вийде прошка в якої буде 4к 60 фпс.

RTX буде але скоріше за все в режимі каші (як тіні в Uncharted 4 на піратському острові в зруйнованому місті)

30 фпс 60 фпс, я помічаю різницю лише в динаміці або при різких рухах камери(наприклад користуючись мишкою на пк, а на геймпаді і 30 норм), а от між 120 і 60 вже майже не помічаю, плавніше трохи от і все.

Для мене пс5, це ідеальна заміна ПС4 фатки або слімки чисто для екзів. а для графонія є пк. 

Чи хтось може навести аргументи чому series X буде потужнішим за RTX 3070?

Изменено пользователем asfat (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.