Перейти к содержанию

Новости В версии Assassin’s Creed Valhalla для PlayStation 5 будет не настоящее 4K-разрешение

Новостник

Рекомендуемые сообщения

16 минут назад, Flamersys сказал:

@Emmerich ну ти вже заколібав чувак:lol:

@Emmerich а як би Demon's Souls, так ще й на РС, то напевне для тебе було б взагалі за гранню добра і зла?:bignose:

Та пусть срaные ПуКашники заберут себе полностью этот говносоулс. :trollface:

@Emmerich :12::173:

На тебе що, в дитинстві впав РС на якому був запущений Dark Souls?

Скрытый текст

1904349.png1305412.png1305413.png

DXUKUUo.giffljAs0V.giftcAthDx.gifjWukQBB.gif

DARKSlDEATH.png

@Flamersys

@I.Rox

Ненастоящее 4к в 2020ом году?

Наверное, это значит, что PS5 мощнее XSX!

5 часов назад, Slavon сказал:

Такого "вау" как смена поколений  консолей до пс3/360/wii уже не будет никогда. Никогда уже мы не переживём той эйфории, что в своё время вызывали переходы nes>sega/snes>ps1 и так далее... Я гарантирую это.

Ну как ты там?

Уже собрал документы для пенсии?

10 минут назад, Flamersys сказал:

@Emmerich :12::173:

На тебе що, в дитинстві впав РС на якому був запущений Dark Souls?

Ну, можешь считать так.

2 часа назад, komarik сказал:

@shappka а ты что, самый умный? рассказываешь тут спорить нам что лучше или не спорить... 

Ну мне твой уровень интеллекта не известен 

shappa567.png

Я, со своим зрением видящим только 24 кадра, читающий эту новость про 60 кадров:travolta:

Дивно що є люди які ще сумніваються в тому яка консоль зможе в 4к в новинках, а яка ні. Ієрархія давно визначена:

1. SeX - 4к/60 - 500 баксів

2. PS5 - 2к/60 - 500-400 баксів

3. SeS - 1080p/60 - 300 баксів

Ігор поки нормальних (рівня Бладборна) нема на жодній з нових консолей, а через пів року - рік, коли вийдуть екзи перші нормальні, то можна визначатись.

Изменено пользователем DLCB (смотреть историю редактирования)

8 минут назад, DLCB сказал:

Ігор поки нормальних (рівня Бладборна) нема на щодній з нових консолей

еммм, навіть не знаю як його сказати… а Демон Соулс хіба не як раз таки рівень Бладборна?:lol: Хз що могло б бути ближче, ну як би й так говорили що бладік наслідувач саме Демонів...

А мені демони навіть більше сподобалися, при чому грав я їх пізніше...на пс3

Да-да, ремейк… і що? В сучасній якості гріх не перепройти шикарну гру.

Изменено пользователем Flamersys (смотреть историю редактирования)
Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

• Модератор
7 минут назад, DLCB сказал:

SeX - 4к/60 - 500 баксів

@Stranger_tm 30кс то в 8к :koji:

Официальный представитель секты свидетелей эксклюзивов XBox

5 хвилин тому, Flamersys сказав:

еммм, навіть не знаю як його сказати… а Демон Соулс хіба не як раз таки рівень Бладборна?:lol: Хз що могло б бути ближче, ну як би й так говорили що бладік наслідувач саме Демонів...

Хм... Як тобі пояснити щоб ти зрозумів... Спробую: "Всьому свій час і місце" Чув такий вираз? Наприклад: Тобі сподобалась відпадна дівчина, ти хоть сьогодні готовий на ній оженити і шпехати іі, і шпехати, знову, і знову. Але вона тобі дістається лише через 10 років, з купою штукатурки, вже нема тоі молодості, свіжості, новизни, ефект той самий що був би десять років тому? Ні! Бо нафіг вона вже тобі зараз впала, бо зявилось багато нових, молодих, ще кращих. Так само вийшов Бладборн, продав консоль безлічі людей, як більш молодий, з новими ідеями, графоном, усім кращий за Демонс соулс. Потім вийде Елдер Рінг, переплюне Бладборн і так далі... Безкінечний розвиток, нові ідеі, яким свій час та інноваційність в ньому. Так що стару гру, яка робилась як темне фентезі й в свій час була чимось новим та захопливим, а зараз світиться як гірлянда від ефектів - не можна порівнювати з Бладборном, який іі перевершив у свій час і продавав людям консолі, бо то минуле, яке вже усі хто хотів пройшов і пережив! Потрібне нове, проривне, інноваційне, яке заставить серце битись скоріше від очікування та хвилювання й кричати "Take my money!" 

@DLCB буде і інноваційне, потім. Стартові ігри, які обмежені однією платформою рідко коли окупаються. Також вони потребують багато часу на розробку. А ремейк, це хороший спосіб зекономити на препродакшені час і гроші, і у той же час порадувати старих фанатів гри.

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

1 хвилину тому, Flamersys сказав:

@DLCB буде і інноваційне, потім. Стартові ігри, які обмежені однією платформою рідко коли окупаються. Також вони потребують багато часу на розробку. А ремейк, це хороший спосіб зекономити на препродакшені час і гроші, і у той же час порадувати старих фанатів гри.

От коли побачимо оте дійсно інноваційне і цікаве, щоб виникала думка, "я без нього ніяк, дуже хочу погратися, в конкурентів такого нема, бля", от тоді можна й визначатись з приставкою. Звісно є люди, які куплять обидві й не будуть паритись, я не з таких, в мене стільки фінансів й місця під телевізором нема, таких як я - більшість. Кожен хто дійсно думає - розставить своі пріорітети й візьме оптимально своє. Хоча завжди будуть люди які йдуть за трендами й повторюють за іншими, навіть не задумуючись що треба саме ім.

32 минуты назад, DLCB сказал:

От коли побачимо оте дійсно інноваційне і цікаве, щоб виникала думка, "я без нього ніяк, дуже хочу погратися, в конкурентів такого нема, бля", от тоді можна й визначатись з приставкою

А є сумніви щоб на пс5 так буде? Вони так два покоління лідерство тримають. Тим більше вже анонсовані ГОВ 2, і Хорік 2. А соулсборн на старті як би натякає що вони на хардуорну аудиторію націлені, а не на казуалів.

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

17 хвилин тому, Flamersys сказав:

А є сумніви щоб на пс5 так буде? Вони так два покоління лідерство тримають. Тим більше вже анонсовані ГОВ 2, і Хорік 2. А соулсборн на старті як би натякає що вони на хардуорну аудиторію націлені, а не на казуалів.

ГОВ запускав двічі, починав грати і закидав, не цікава та відразлива для мене, мабуть тому що я поглибленно вивчаю Скандинавську міфологію та історію й мені не приємно як там перекрутили й виставили богів моіх предків. Хорайзен теж не зайшов, не можу заставити себе ганяти за страшну бабу, яка б в неі там не була історія сумна й цікава, світ показався пустим хоч і красивим, теж двічі починав, помилувався графоном, пройшов пару квестів й благополучно забув.

Мені ps4 продав Bloodborne, ще зайшли Антіл давн, Детройт, Dead Stranding та Цусіма, от і всі екзи достойні, субєктивно для мене. А крім того в мене коло 300 годин в Fallout 4, трохи меньше в TES 5  Skyrim та 250 годин у Відьмак 3. Я однозначно більше награв у мультиплатформі ніж у екзах соні й вся мультиплатформа дана йшла краще на боксі, чому я в свій час заздрив. Зараз ситуація по потужності така сама, єдине питання вже в тому чи Соні ще чимось зачіпить так щоб купити ps5. А у майків вже буде TES 6, Евовед, Сталкер 2, я вже чекаю ці проекти. Поки по анансованому майки для мене перемагають...

5 минут назад, DLCB сказал:

Поки по анансованому майки для мене перемагають...

тільки окрім сінематиків по тим іграм більше нічого нема, і вони можуть бути чим завгодно. Навіть правда цікав так тебе ті ігри, сенсу у покупці Срікса малувато поки оте все не почне виходити, а я ставлю десь на 2022-2023й рік.

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

10 минут назад, DLCB сказал:

зайшли Антіл давн, Детройт,

для мене то непогані, але далеко не найкращі екси пс4, з добрий десяток вище поставив бы. А сотні годин витрачати на одну гру я взагалі дуже не люблю. Так що у нас банально різні смаки, тому напевне в подальшій полеміці сенсу нема:)

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

4 часа назад, Flamersys сказал:

Вот я не могу тебя понять, нах ты тулишь демон соул к ББ, ты вообще далекий форумный цветной Алень,

не понимающий что IP игр таких как дем соул— дарк соулс одинаков на 80%, 

а бладборн это вообще с нуля новый разработанный IP от Хидэтака Миядза́ки как и секиро новый IP от фромсофтов.

ast3rix_ua.png

@ast3rix ти чо такий агресивний, пане форумний Баран? 

Нормас пред’яви, ппц, так наче я тебе якось особисто образив, лол.

Яка ти ти ніжна натура, ще б маму мою згадав за те що якісь мої твердження з твоїми не співпадають, при тому що я навіть не з тобою спілкувався.:facepalm2:

ти там по ходу якогось не того зілля хильнув,:sarcastic_hand:

37 минут назад, ast3rix сказал:

а бладборн это вообще с нуля новый разработанный IP от Хидэтака Миядза́ки как и секиро новый IP от фромсофтов.

сєкіра да, то дійсно новий IP, А от що дарк соулс, що бладборн виросли конкретно з демон соулс, тільки от Дарки відцотків на 70-80 наслідують демонів, а бладборн на 50. Додали вікторіансько-готичний сетінг, Лавкрафта і пушку  замість щита – от тобі й Бладборн, всесвіт гри інший, але геймплей, побудова локацій, загальна логіка практично ті ж самі.  Гра безумовно хороша, але тут чомусь дехто на неї молиться наче сектант, он вже аж на особистості з ніфіга переходять.

• Нравится 1
Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

19 часов назад, Stranger_tm сказал:

После того, как вчера Ubisoft выпустила новый трейлер игры с первым взглядом на версию для Xbox Series X, участники форума Beyond3D решили посчитать количество пикселей в показанных кадрах и пришли к выводу, что проект работает в разрешении, близком к 1440p вместо 4K, как указывает компания.

Ой:xbox:

19 часов назад, DLCB сказал:

Дивно що є люди які ще сумніваються в тому яка консоль зможе в 4к в новинках, а яка ні. Ієрархія давно визначена:

1. SeX - 4к/60 - 500 баксів

2. PS5 - 2к/60 - 500-400 баксів

3. SeS - 1080p/60 - 300 баксів

Ігор поки нормальних (рівня Бладборна) нема на жодній з нових консолей, а через пів року - рік, коли вийдуть екзи перші нормальні, то можна визначатись.

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

@Flamersys ой, что уже по ютюбчику технический анализ делаем? И вообще ВДЛ к этой теме не относится :sm:

@Slavon ну аналізи ж соніексів по відео канали, значить і це канає.

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

@Flamersys это другое ©

1 година тому, Flamersys сказав:

зыПосле того, как вчера Ubisoft выпустила новый трейлер игры с первым взглядом на версию для Xbox Series X, участники форума Beyond3D решили посчитать количество пикселей в показанных кадрах и пришли к выводу, что проект работает в разрешении, близком к 1440p вместо 4K, как указывает компания.

Ой:xbox:

Це вони походу в Соні виразів навчились, у Соні теж є “4к консоль” – PS4 pro, я в нативних 4к на ній грав лише в Skyrim та Rise of the tomb rider, все решта – апскейл, але заявлено ж 4к консоль, от дивина, як це може таке бути, що 4к консолі є, а 4к нема? Парадокс… Маркетинг... І коли це модно було говорити й писати на коробках правду, я вже й забув ті часи, кругом зараз 8к 120 фпс штампують, оце круть! А по темі Вбийсофтовці – рукопопки, навіть на rtx 3090 гра не видає 60 fps в 4к на максималках. Я не знаю на що вони орієнтуються коли роблять свої ігри, мабуть в них є дані консолів та відеокарт слідуючого покоління й вони оптимізують на виріст для них. :trollface:  Показником потужності консолі, впевнений, що ти вкурсі, є ексклюзиви, де розробників з під палки заставляють вичавлювати всі соки із заліза. У соні поки нема ні одного екза нового покоління в 4к\60, крім можливо майбутнього Гран Терізмо і то Казунорі Ямауті написав, що вони “намагаються” добитись 60 фпс.”, а у Майків нових екзів поки взагалі нема. Я вже писав, через пів року – рік, коли щось повиходить, можна порівнювати реально, поки тільки маєм сухі цифри по залізу де Соні 5 не в лідерах.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.