Перейти к содержанию

Новости В версии Assassin’s Creed Valhalla для PlayStation 5 будет не настоящее 4K-разрешение

Новостник

Рекомендуемые сообщения

27 минут назад, DLCB сказал:

навіть на rtx 3090 гра не видає 60 fps в 4к на максималках

я давно кажу ,що жодна некстген консоль не видасть 4к 60фпс з RTX, раз навіть топові відеокарти те можуть далеко не у всіх іграх. На що мені казали що то тільки ПС5 не тащить, а от срікс то покаже, ух. 

Скрытый текст

1904349.png1305412.png1305413.png

DXUKUUo.giffljAs0V.giftcAthDx.gifjWukQBB.gif

DARKSlDEATH.png

20 минут назад, Flamersys сказал:

я давно кажу ,що жодна некстген консоль не видасть 4к 60фпс з RTX

Ти правий, жодна. Крім однієї :accepted:

Официальный представитель секты свидетелей эксклюзивов XBox

@Slavon якої, Xbox SS?

2d741334deb52824f2cd0d8dbaad9b8f.png

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

32 хвилини тому, Flamersys сказав:

я давно кажу ,що жодна некстген консоль не видасть 4к 60фпс з RTX, раз навіть топові відеокарти те можуть далеко не у всіх іграх. На що мені казали що то тільки ПС5 не тащить, а от срікс то покаже, ух. 

Та я тобі, за RTX конкретно, нічого не кажу, мені він до одного місця (поки по крайній мірі), жере ресурсів море. Я від консолів завжди чекав 60 fps в іграшках, особливо РПГшках, оскільки це мій основний напрямок у геймінгу. Той ж Fallout 4 постійно просідав ледь не до 20 кадрів в місті на прошці, а якщо гра вже буде робитись з прицілом на 60 fps, то хай там реально хоть 50 буде чи хоть 40 – це не 20, грати всеодно комфортно! А 4к то вже приємний бонус до мого 4-х річного вже 4к телевізора, бо в мене хоч і -3 зір, але я різницю на своїх 55 дюймах бачу між 4к та fullHD в іграшках, особливо в тих ж Divinity original sin, Diablo, де купа мілких персонажів на екрані й  вони в fullHD виглядають низькодеталізованими, та навіть у тиж жеш Fallout чи Скайрім чіткіші крони дерев, гори, міста на віддалі, все краще виглядає, деталізоване, зглажене. 4к Це ніби як стрибок з 720p до 1080p в свій час, вражає. А от 1440p то вже мінімальне покращення в порівнянні до 1080p. На Юбіків та їх конвеєр іграшок мені наплювати з великої дзвінниці, я пройшов лише перший  assassin's creed на ps3, на той час гра була з проривним графоном, графон був реалістичним та природнім за рахунок освітлення, без яскравих кольорів, а як зараз кругом в іграшках. Ще пограв у The division  з друзями але то майже був шедевр по графону й оптимізації шведска студія Ubisoft Massive справді постралась й все стабільно йшло на ps4 без просадок й з дивовижним графоном, ніколи не забуду нічний Нью Йорк з йдучим снігом, гірляндами, ялинками, ми з друзями просто йшли по вулиці й любувались графоном. Дивізія 2 вже не те. Мабуть раз на 100 років й юбіки щось хороше випускають… Взагалі з технологій трассування мене зараз більше цікавить технологія трассування звуку, у нових боксах аудіочіпи спроможні трассувати Dolby Atmos в реальному часі, планую оновити свій конотеатр кількома новими колонками для атмосу, має бути бомба.

Изменено пользователем DLCB (смотреть историю редактирования)

@DLCB в принципі я тебе можу обнадіяти. Думаю що іграми які матимуть лише рейтрейсінг скоріше за все, усе нове покоління будуть лише соніекси, тобто у всіх інших буде вибір режимів роботи. І дякувати тут потрібно ПК, бо ще дуже не скоро основна маса тих геймерів перейде на потрібні відеокарти. А так то за РТХ майбутнє, він суттєво пришвидшує розробку, раніше все освітлення робилося в ручну, а для рейтрейсингу потрібно виставити лише джерело світла, а все інше прораховується автоматом, на скільки я розумію суть даної технології. Тобто, у якомусь сенсі ПК аудиторія гальмуватиме індустрію.:blink:

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.