Перейти к содержанию

Новости Игры слишком длинные, считает создатель It Takes Two

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Геймдизайнер кооперативного хита It Takes Two Юзеф Фарес считает, что современные видеоигры слишком длинные и игроки редко переигрывают пройденные проекты.

UxVJvob4I7hiKXBVQw5KQeIJN2o6UUNmkJXJSdJ5[1].jpg

Свое мнение разработчик высказал в интервью Inverse. Фареса спросили, как он себя чувствует с таким неоднозначным имиджем, созданным во время The Game Awards 2017, где критиковал Оскар и микротранзакции.

«Не знаю, почему у меня такая репутация. Может потому, что говорю то, что думаю? Я надеюсь, что это повлияет на рынок видеоигр».

«Я считаю, что многие однопользовательские проекты слишком длинные, а одна и та же механика используется слишком много раз».

«Странно, что людям нужна реиграбельность. Какого чёрта мы говорим о реиграбельности? Вы знаете, какой процент людей на самом деле переигрывает игру? Я не уверен, но думаю, что людей, которые покупают игры, не сыграв ни разу, больше, чем тех, кто играет повторно. Но мы по-прежнему сосредоточены на этой небольшой части».

Фарес привел в пример «Ведьмак 3».

«30 процентов игроков её так и не закончили. «Ведьмак» 3 была продан тиражом около 25 миллионов копий. 30 процентов из них - 7,5 миллиона. Остаются 17,5 миллиона тех, кто никогда её не переходил. И мы всё ещё говорим о многократном прохождении? Это безумие».

Да, действительно, есть много затянутых игр с повторяющимися заданиями, но вот как раз Ведьмака сюда не стоило привлекать, так как это самая чёткая игра с разнообразными заданиями.

3 години тому, Новостник сказав:

Геймдизайнер кооперативного хита It Takes Two Юзеф Фарес считает, что современные видеоигры слишком длинные

Це тому що він або не вміє, або не має можливості робити довгі ігри. :respect: Бо на них треба набагато більше часу в розробці і ресурсів, і відповідно - ризикі більше. Зрозуміло що простіше зробити щось на кшталт It takes two.

Изменено пользователем quiteunusual (смотреть историю редактирования)

@Emmerich Я не осилив:trollface:

Мене вистачило на кілька годин.

От Цусіма затягла, а Відьмак ну такоє, хоча я розумію що гра достойна і варта проходження.

Скрытый текст

image.thumb.png.66e6e95ac4326fb74270f5cddb10c4fa.png

Але його довжина завжди відштовхувала, плюс ця крива бойовка...і коли розумієш що її терпіти треба більш ніж 2 доби гри...

____

Тому скажу що Фарес правий, від 5 до 20 годин на сюжетні ААА ігри. 

від 2 до 6 годин на інді

і до 50-60 на рпг

@asfat китайську копію Асасіна ти витримав, а одну з кращих ігор ти не осилив. 

Звичайно цікавіше зачищати лагеря монголів, ніж проходити цікаві квести :4:

1179680.png

@I.Rox Може в 2015-му вона і була однією з кращих, але після "вилизаного до майже ідеального стану РДР 2" і "краси локацій цусіми" єдине що залишилось у Третього Відьмака це сюжет:kermit-whatever:

І під 200 нагород в 2015-му. 

Цусіма надзвичайно красива

Изменено пользователем asfat (смотреть историю редактирования)

@asfat в ньому залишився сюжет, колоритні персонажі, графіка, відкритий світ який хочеться досліджувати, музика. І самі механіки досить не погані. 

А Цусіма це клон Асасіна, в якій по суті навіть немає відкритого світу. А підготовлені декорації з красивим арт дизайном. 

Що Асасін, що Цусіма всі вони рівняються на Ведьмака. Тому замість шикарного орігінала, ти вибрав копію 

1179680.png

1 час назад, quiteunusual сказал:

Зрозуміло що простіше зробити щось на кшталт It takes two.

Та ладно, говорят же, шо игра реально хорошая. 

14 хвилини тому, Emmerich сказав:

Та ладно, говорят же, шо игра реально хорошая. 

Вона може і хороша, але в іншій ваговій категорії ніж справжні монстри.

@quiteunusual ну тут знаешь кому что, мне и монстры нравятся и такое как ит тайк ту тоже не плохо, игры должны развлекать, и развлекают далеко не всегда ААА игры. Сужу чисто по себе.

1 час назад, asfat сказал:

@Emmerich Я не осилив:trollface:

Мене вистачило на кілька годин.

От Цусіма затягла, а Відьмак ну такоє, хоча я розумію що гра достойна і варта проходження.

Показать содержимое

image.thumb.png.66e6e95ac4326fb74270f5cddb10c4fa.png

Але його довжина завжди відштовхувала, плюс ця крива бойовка...і коли розумієш що її терпіти треба більш ніж 2 доби гри...

____

Тому скажу що Фарес правий, від 5 до 20 годин на сюжетні ААА ігри. 

від 2 до 6 годин на інді

і до 50-60 на рпг

Я даже не знаю какую меру наказания за такое дают, ведьмак 3 ему видите ли не зашёл, уууу :success:

:trollface:

:palcy:       HEAVY METAL      :palcy:                                                   

@Emmerich  Особливо ігри від юбіків... ппц які вони затянуті... Що там вже говорити про дейс ган і тусіму..

1 година тому, I.Rox сказав:

Звичайно цікавіше зачищати лагеря монголів, ніж проходити цікаві квести

А ще не давно гру то нахвалював...  :lol:

Изменено пользователем MadWulff (смотреть историю редактирования)

@MadWulff спеціально в темі Пройдена гра, знайшов свій відгук. Ну нахвалював так нахвалював :

Гру чекав, але розумів що шедевра не буде. Так і сталось. 

З перших хвилин гра зацікавила і хотілось продовжувати. Провів багато часу, грав з дня релізу. 

Сюжет простий, його навіть немає що обговорювавати. 

Найсильніша сторона гри це її стиль, і художня робота. 

З хороших моментів ще розмір карти і кількість активності на ній, не погані сайд квести. Ну і монголів вбивати приємно, що впринципі важливо, цим прийдеться займатись не один десяток годин. 

З негативних сторін це відчуття пустоти світу. Це як декорації, а не гра у відкритому світі. Острів дуже пустий, поля поля, склали, і потім три домівки і так дальше. Одним  ловом світ дуже скучний

З цього витікає інша проблема, це відсутність карти. На 10 годині проходження втомлює вже терти геймпад, щоб взнати куди їхати. І зразу ще одна суміжна проблема, на глобальній карті знаки питання появляються якщо проїхати біля них або якщо відкрити всі аванпости. Але щоб зачистити аванпости, треба їх спочатку знайти. Нагадую ще раз, скакати на коні по острові не цікаво! Тут не вистачає веж із Юбісофта(

Дальше. Тут паст гена анімація. Гарно виглядає лише коли Дзін запихає катану в монгола. Все інше.... 

Паркур тут заскриптований, особливо бісить коли потрібно з гори спуститися, і бігаєш шукаєш  спеціальне місце. А якщо стрибаєш просто на склали, то там така анімація unsure аля ПС2. 

Прогресія без балансу. Чистиш перший острів на 100% і ти стаєш термінатором. І дальше втрачається сенс, щоб чистити наступні локації, нічого з цього не отримаєш. 

В сюжетних квестах немає ніякої кіноматографічної "постановки" Вони по розмаху не сильно і відрізняються від сайдів. Не вистачає Соні "кінца" 

А ще дуже "душні" діалоги які не можливо пропустити. 

Ну бойовка і не погана, але не вистачає  таргету, і коли одночасно дуже багато видів монголів, то починає втомлювати переключатися між стійками. Додаткові засоби і лук взагалі не використовував.

Графіка штучна як у всіх екзах Соні. Там де потрібно, то за допомогою дизайна і ефектів роблять шикарну картинку. А якщо придивитися на текстури, то там привіт 2013 рік. Якщо не вдивлятись, а просто грати, то картинка приємна. На слімці, під час великих битв починається слайд шоу, падає нижче 20 фпс. 

Загалом після роботи, перед сном поганяти монголів було досить нормально. Сакер Панч не піднялись на новий рівень. 

Оцінка 7.5/10

1179680.png

@I.Rox Ох лол... 

В 27.07.2020 в 17:36, I.Rox сказав:

Пройшов вже перший острів, все зачистив. Позитивні враження. Приємна гра, майже немає таких моментів щоб щось бісило. Гра зірок з неба не знімає, але все зроблено на хорошому рівні.Такі опен ворлд мені подобається. Після цього, якийсь Брікпоїнт буде не можливо грати. 

• +1 2

@MadWulff лол, ти мабуть ніколи не чув, що під кінець думка про гру може змінюватися :4:

Не позорся

1179680.png

@I.Rox А ну так звичайно... То твоя думка змінилася, то ти передумав, то ти все таки купив пс5.... Ок.. :FuckThat:

@I.Rox Хвалив? Хвалив, пруф є?? Є... А те що в тебе там думка змінюється кожні 5хв це вже не до мене.:travolta:

Напишеш коли купиш пс5 і почнеш нахвалювати ссд:trollface:

@MadWulff ти реально не розумієш, що таке перші враження, а що фінальна думка про продукт? sleep

1179680.png

@MadWulff наступний раз, як не можеш пояснити за свій базар, то не відкривай рот. 

Зрозумів? 

1179680.png

4 минуты назад, MadWulff сказал:

@I.Rox ооо вже вислови  в стилі  гопоти пішли, аххаха  :kermit-whatever:

Щас ещё и "поясни за шмот" пойдёт. biggrin

Чувак явно знає про що говорить, а не просто патякає. Це доводять ігри, що випустила його команда.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.