Перейти к содержанию

Новости 5 хвилин геймплею з перевидання Persona 5 Royal на Xbox Series X

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У червні Atlus анонсувала, що портує на нові платформи відразу кілька ігор Persona. Серед них виявилася і Persona 5 Royal. У Мережі опублікували відео з геймплеєм рольової пригоди у 60 fps.

rssImage-d0aa16b051be4d006b5ad51bae06243f.jpeg

Ігровий процес записаний на Xbox Series X. Завдяки підвищеній частоті кадрів переміщення героїв за локаціями та битви виглядають більш плавними. Шанувальники серії тепло зустріли це поліпшення. «Я переживав, що гра в 60 fps виглядатиме погано, оскільки я звик бачити її при 30 fps. Але я просто захоплений тим, наскільки плавно вона тепер грається», — пише один із коментаторів. 

Також Atlus опублікувала перший самостійний трейлер перевидання Persona 5 Royal. У ньому компанія показала нарізку з кат-сцен та геймплейних моментів. Якщо ви не знайомі з сюжетом JRPG, трейлер краще не дивитися — у ньому присутні спойлери. Відео супроводжують субтитри англійською мовою.

Нагадаємо, оновлена Persona 5 Royal вийде 21 жовтня на ПК (Steam), Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, а також у Game Pass. У 2023 році приклад п'ятої частини наслідують Persona 3 Portable і Persona 4 Golden .

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.