Перейти к содержанию

Новости Digital Foundry залишилася здебільшого задоволена ПК-портом Marvel's Spider-Man

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Головні технічні експерти ігрової промисловості проаналізували версію Marvel's Spider-Man для ПК. Команді Digital Foundry сподобалася продуктивність колишнього ексклюзиву PlayStation на топових машинах, її задовольнила робота порту на Steam Deck, але залишилися питання оптимізації на відеокартах низького та середнього рівнів.

rssImage-a190184b1b78fd99d52211d20e73b833.jpeg

Саме через оптимізацію фахівці ще не випустили повноцінного розбору порту, хоча в їхніх руках симулятор Пітера Паркера пробув більше тижня. Весь цей час розробники з Nixxes були на зв'язку з журналістами та регулярно накочували патчі. Останнє оновлення надійшло сьогодні та покращило продуктивність на слабких картах на кшталт GTX 1060 (6 Гб) та Radeon RX 580 (8 Гб), які вказані у мінімальних системних вимогах. У тому числі, тому вихід ролика відклали.

This is the hidden content, please

У грі є режими з фіксованою частотою – 30 та 60 кадрів за секунду. Автори порту обіцяли, що літати Нью-Йорком на павутині в 60 fps можна буде навіть зі слабкою відеокартою при динамічному дозволі. Проте тести Digital Foundry показали, що фреймрейт поки що часом просідає, коли в кадрі з'являються деталізовані об'єкти.

На Steam Deck Marvel's Spider-Man вдається тримати приблизно 30 кадрів в секунду при динамічній роздільній здатності 700/800p та середніх налаштуваннях. Якщо усунути обмеження fps, можуть виникнути провали продуктивності аж до 15 кадрів, через які іноді раптово пропадає звук, а гра зависає.

Знову ж таки, запевняють експерти, останній патч покращив ситуацію. Проте заряду «портативки» вистачає лише на дві години, проте картинка того варта, роблять висновок фахівці.

Про погану продуктивність на слабких ПК говорять і рецензенти. Автору Attack of the Fanboy не вдалося позбутися просадок під час польотів містом навіть при 1080p зі своїми RTX 3070 та i7-10700k. Оглядач PC Invasion розраховував подолати планку в 100 кадрів, але уперся в стелю 50-80 кадрів. На Ars Technica порадили купити гру всім власникам Steam Deck і потужних комп'ютерів - іншим продуктивність на старті може здатися такою, що розчаровує.

Загалом критики прихильно поставилися до Marvel's Spider-Man: середній бал на  Metacritic — 87, на OpenCritic — 88. Більшість журналістів зійшлися на думці, що одна з найкращих ігор про супергероїв на ПК стала ще крутішою.

Marvel's Spider-Man вийде на ПК у Steam та Epic Games Store 12 серпня. Спін-офф Miles Morales дістанеться комп'ютерів восени.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

2 часа назад, Ropov сказал:

паук на ПК :yodawg:

Тобі ще ненабридло? Мені так здається, чисто моя думка, що тут дуже багатьом людям яким колись було не всерівно на порти пк, зараз просто наплювати на цю х…ню. Хай хоч зразу на пк випускають. Реально воно вже не доречно твої приколи)

:palcy:       HEAVY METAL      :palcy:                                                   

45 минут назад, Ragnar Lodbrok сказал:

Тобі ще ненабридло? Мені так здається, чисто моя думка, що тут дуже багатьом людям яким колись було не всерівно на порти пк, зараз просто наплювати на цю х…ню. Хай хоч зразу на пк випускають. Реально воно вже не доречно твої приколи)

паук на ПК - это не прикол :trollface:

• Посредник
1 час назад, Ragnar Lodbrok сказал:

Мені так здається, чисто моя думка, що тут дуже багатьом людям яким колись було не всерівно на порти пк, зараз просто наплювати на цю х…ню.

Потому, что это теперь касается плоек, а не бокса, логично же :cc:

Когда с бокса всё сливали на пк, адепты смеялись, теперь им - "какая разница" :trollface:

1217351.png

3 часа назад, Okami сказал:

Потому, что это теперь касается плоек, а не бокса, логично же :cc:

Когда с бокса всё сливали на пк, адепты смеялись, теперь им - "какая разница" :trollface:

:wtf: 
Може нам тоді було діло до того, а зараз на часі не бачу сенсу за це переживати, по крайній мірі поки що.

Хоча можете думати так як кому заманеться, я чисто висловив свою думку. І на цьому :1ggaspar:

:palcy:       HEAVY METAL      :palcy:                                                   

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.