Перейти к содержанию

Новости Продюсер Resident Evil та Devil May Cry залишив Capcom через 27 років роботи

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Хіроюкі Кобаясі (Hiroyuki Kobayashi) - вже колишній продюсер Capcom, який працював там 27 років. Як виявилося, він пішов із компанії ще в березні.

rssImage-ade52db13906b87c775780e2115beb23.jpeg

Новим місцем роботи девелопера стала китайська NetEase Games:

"Сьогодні, 12 серпня, мені виповнюється 50 років. Тому я хотів би поділитися з усіма чимось особливим: з вдячністю пропрацювавши 27 років, я пішов з  Capcom 31 березня 2022 року і офіційно приєднуюсь до NetEase Games як продюсер. Подробиці з'являться пізніше, тому слідкуйте за новинами. У цю нову епоху я постійно прагнутиму створювати цікавіші розваги. Дякую за безперервну підтримку."

Серед іншого Кобаясі продюсував Dino Crisis 2 та 3, Devil May Cry 1 та 4, Resident Evil 4 та  Dragon's Dogma. Також він був продюсером мультсеріалу з Dragon's Dogma та анімаційних фільмів з Resident Evil.

NetEase останнім часом активно розширюється. Нещодавно вона заснувала студію Jar of Sparks, яку очолив ветеран Xbox Джері Хук (Jerry Hook). До цього китайці інвестували у VR-компанію Something Random, відкрили нову студію творця Yakuza та купили авторів No More Heroes.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Игровой мир меняется, я чувствую это в воде, я чувствую это в земле. Вот и в воздухе уже чем-то запахло....

В ожидании покупки консоли

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.