Перейти к содержанию

Новости Джеймс Ганн хотів зняти фільм за Hitman, але йому відмовили

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Режисер і сценарист Джеймс Ганн (James Gunn) працював над двома частинами «Вартових Галактики» та над сиквелом «Загону самогубців». Виявляється, до «Вартових» Ганн хотів екранізувати серію Hitman.

rssImage-cfd80ea1babfa4a1b25a92eff43610e2.jpeg

Про це постановник розповів у «Твіттері»:

"За кілька тижнів до того, як мені доручили «Вартових», я пітчив фільм по HITMAN. Студія дуже хотіла мене найняти, а продюсер проекту – ні. Тоді я був засмучений, але слава богу, бо, якби вони погодилися, я б ніколи не зміг зняти «Вартових Галактики»!"

Нагадаємо, лисий кілер потрапив на великі екрани двічі. У 2007 році вийшов фільм «Хітмен», де головну роль виконав Тімоті Оліфант (Timothy Olyphant; «Викрасти за 60 секунд», серіал «Дедвуд»). А 2015-го відбулася прем'єра картини «Хітмен: Агент 47» з Рупертом Френдом (Rupert Friend; серіал «Батьківщина»). Обидві стрічки виявились прохідними бойовиками.

Джеймс Ганн знайомий з ігровою індустрією не з чуток - зокрема, він консультував творців слешера Lollipop Chainsaw (2012). У виробництві знаходиться чи то ремейк, чи то ремайстр екшену, але до нього режисер уже непричетний.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.