Перейти к содержанию

Новости CDPR не має наміру продовжувати аніме Cyberpunk: Edgerunners

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Аніме Edgerunners за мотивами Cyberpunk 2077 зібрало вкрай позитивні відгуки глядачів, включаючи навіть Хідео Кодзіму (Hideo Kojima). Однак другий сезон серіалу не планується — принаймні поки що.

rssImage-f9b4e0e93d1c4c191d4c74fb2356860a.png

У недавньому інтерв'ю Famitsu менеджер CD Projekt RED в Японії Сатору Хонма заявив, що компанія не збирається випускати нове аніме:

Особисто я хотів би продовжити роботу з японськими студіями, щоб створити більше аніме, у тому числі тому, що ми отримали дуже гарний зворотний зв'язок. Однак варто внести ясність — Cyberpunk: Edgerunners планувалося як самодостатня робота, тож я не можу сказати: «Насправді ми за лаштунками працюємо над другим сезоном».
Навіть якщо в майбутньому ми зробимо нове аніме, я не знаю, чи це другий сезон, чи щось зовсім інше.

У вересні, після прем'єри шоу та виходу патчу 1.6, популярність Cyberpunk 2077 різко зросла - екшен-адвенчуру чотири тижні поспіль відвідували по мільйону людей на день. За словами Хонми, CDPR вдячна творцям аніме зі студії TRIGGER за те, що вони допомогли вдихнути у гру нове життя.

Нагадаємо, CD Projekt RED працює над першим і єдиним сюжетним розширенням для Cyberpunk 2077 - Phantom Liberty, а також над другою частиною франшизи. Гра носить кодове ім'я Orion, та її розробкою займається підрозділ компанії США.

Все це - на додаток до нової IP і трьох ігор по "Відьмаку", дві з яких готує сама CD Projekt, а одну - неназвані партнери.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.