Перейти к содержанию

Новости Голос Еббі з TLoU 2 хоче ще раз зіграти героїню: «Це одна з найвпливовіших ролей у моєму житті»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Лора Бейлі (Laura Bailey), яка озвучила Еббі в The Last of Us: Part II, висловила готовність знову зіграти персонажа, якщо почнеться виробництво триквела. Актриса сказала в інтерв'ю порталу ComicBookMovie, що безперечно повернулася б до героїні.

rssImage-8149e41b15045f22665c1b28430e3744.jpeg

"Я знаю, що було багато драми та відгуків на персонажа у спільноти, але це була одна з найвпливовіших ролей, які я мав у житті. Я повністю повернулася б, щоб зіграти ще раз Еббі, якби з'явилася така можливість."

Актрису також запитали про ставлення до майбутнього серіалу з гри. Бейлі відповіла, що він виглядає приголомшливо, і їй не терпиться побачити більше.

Крім того, Лора Бейлі поділилася позитивними емоціями від роботи з Insomniac Games для ролі Мері Джейн у Marvel's Spider-Man. Вона назвала співробітників студії чудовими, а саму компанію — однією з найкращих, з ким доводилося працювати:

"Це смішно, тому що в грі я слухаю себе в ролі Мері Джейн і не впізнаю себе. Тому я можу грати в гру і відокремлювати себе від неї, і це круто."

Раніше виконавицю ролі Еллі у екранізації The Last of Us попросили не грати в оригінал. Проте Белла Рамзі (Bella Ramsey) подивилася кілька геймплейних роликів, щоб вникнути у суть проекту.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.