Перейти к содержанию

Новости Філ Спенсер підтвердив розробку хмарної консолі та визнав необхідність підвищення цін у майбутньому

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Глава Xbox офіційно розповів про створення прототипу консолі для стрімінгу Keystone, про ставлення до метавсесвітів, натякнув на підвищення вартості приставок та Game Pass та порівняв Call of Duty з Minecraft. Заяви Філа Спенсера (Phil Spencer) на конференції Tech Live зібрав редактор The Verge Том Уоррен (Tom Warren).

rssImage-1fdb7d1c44513cea9c30327d949ce31b.jpeg

Про Keystone

"Keystone – наш давній проект. Наприкінці весни ми стали співпрацювати з Samsung. У мене все ще є прототип… Чи ми колись працюватимемо над стрімінговим пристроєм? Сподіваюся, що так, але ще багато років."

Про операцію з Activision Blizzard

"Call of Duty безперечно буде доступна на PlayStation. Я хотів би побачити серію на Switch і на багатьох інших екранах. Ми збираємося ставитись до Call of Duty як до Minecraft . <…> Це можливість вивести франшизу на мобільний ринок. Якщо подумати, то із 3 млрд гравців всього у 200 млн є консолі."

Про неминуче зростання цін

"Ми зберегли ціни на наші консолі, як і на ігри і підписки. Я не думаю, що ми зможемо це робити вічно. Я справді вважаю, що в якийсь момент нам доведеться підняти ціни на деякі товари. Напередодні свят ми вирішили, що важливо зберегти ціни."

Про прибутковість Game Pass

"Загальна частка Game Pass у наших доходах від контенту та послуг становить, ймовірно, 15%. І це вигідно нам. Я не думаю, що вона збільшиться. На мій погляд, загальний дохід зросте на 15% від усієї суми, і мені не здається, що колись 50–70% нашого доходу складатиме виручка з підписок. <…> Ми спостерігаємо неймовірне зростання [числа передплатників Game Pass] на ПК… На консолях зростання сповільнилося, головним чином тому, що в якийсь момент ми досягли всіх власників приставки, які хотіли підписатися."

Про запуск мобільного магазину Xbox

"Це довгострокова ставка на те, що ми вийдемо на гравців на iOS та Android. Нам потрібна магазинна вітрина, щоб мати перевагу."

Про метавсесвіт

"На сьогоднішній день це просто погано зроблена відеогра. Метавсесвіт у вигляді вітальні – це не те, на що я хочу витрачати свій час. На мій погляд, ми зараз знаходимося на ранній стадії цього напряму, і він розвиватиметься."

Раніше ЗМІ дізналися, що Microsoft дуже засмутилися, коли не змогли домовитися про випуск Genshin Impact на Xbox. Тепер американська компанія ретельно вивчає новинки китайського ігропрому щодо майбутнього хіта.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

13 часов назад, Новостник сказал:

Про неминуче зростання цін

"Ми зберегли ціни на наші консолі, як і на ігри і підписки. Я не думаю, що ми зможемо це робити вічно. Я справді вважаю, що в якийсь момент нам доведеться підняти ціни на деякі товари. Напередодні свят ми вирішили, що важливо зберегти ціни."

Не дуже на довго їх вистачило:kermit-whatever:

Головне понтанутися що ти то не такий як конкурент, а через два місяці можна і передумати:yodawg:

Добре хоч попередили завчасно, правда в умовах триваючого дефіциту те попередження не дуже грає роль.

Скрытый текст

1904349.png1305412.png1305413.png

DXUKUUo.giffljAs0V.giftcAthDx.gifjWukQBB.gif

DARKSlDEATH.png

52 минуты назад, Flamersys сказал:

Головне понтанутися що ти то не такий як конкурент, а через два місяці можна і передумати

Инфляция в США в октябре выше ожиданий.. быть может поэтому 

2 минуты назад, Ropov сказал:

Инфляция в США в октябре выше ожиданий.. быть может поэтому 

Так Соні у США ціни не піднімала:kermit-whatever:

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

32 минуты назад, Flamersys сказал:

Так Соні у США ціни не піднімала

так сони это япония, у них уровень ифнляции рекордный конечно но в 3%, против 10 в штатах 

В Японії інфляція менша, тому Соні не підвищила ціни в США? Логічно:yodawg:

Скрытый текст

DARKSlDEATH.png

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.