Перейти к содержанию

Новости Кодзима заявив, що його новий проект змінить ігрову індустрію та кіно: «Я хочу продовжувати бути першим»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Знаменитий гейм-дизайнер Хідео Кодзіма (Hideo Kojima) збирається зробити чергову революцію в індустрії, причому не тільки в ігровій. Його наступний проект має змінити ситуацію і в кіно, заявив візіонер в інтерв'ю The Guardian.

rssImage-5fbb444c5d8a4d3fd7a51e9b2304e427.jpeg

За словами Кодзими, гра стане майже новою формою творчості, новим медіумом. Виклик у тому, щоб створити інфраструктуру, в якій цей медіум зможе працювати.

"У вас можуть бути успішні експерименти, але між експериментом і стадією, коли задум стає повсякденністю, великий шлях."

Гейм-дизайнер визнав, що комерційного успіху зазвичай домагаються не піонери, а ті, хто йдуть за ними у другу чи третю чергу:

"Для першопрохідника все складно. Але хочу бути першим. Я хочу бути першим."

Поки що про нову гру Хідео Кодзими відомо зовсім небагато. Розробник у своєму дусі поступово піднімає завісу таємниці над проектом, натомість підкидаючи нові загадки.

На початку жовтня він розкрив особистість дівчини, яка ховалася за картинкою за підписом «Хто я?», — їй виявилася актриса Ель Фаннінг (Elle Fanning). Проте силует нової героїні за підписом «Де я?» знову змусив активізуватися фанатів у Мережі.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.