Перейти к содержанию

Новости Японську версію The Callisto Protocol скасовано. Глен Скофілд подумує над сіквелом хорору

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Керівник The Callisto Protocol Глен Скофілд (Glen Schofield) розповідав, що у майбутній грі значно підвищать градус жорстокості в порівнянні з Dead Space. Схоже, він не обманював — японські регулятори не стали видавати хорору віковий рейтинг через зміст проекту.

rssImage-e05f6c048e1bc32ded65a5a3a2e5da89.jpeg

Striking Distance могла піддати цензурі The Callisto Protocol для японського ринку, але не стала цього робити. У результаті команда відмовилася випускати гру у Японії.

"На даний момент The Callisto Protocol не в змозі пройти сертифікацію за системою CERO. У зв'язку з цим ми дійшли висновку, що не зможемо надати вам необхідних вражень. Сподіваємось, що всі фанати з Японії нас зрозуміють. Якщо ви оформляли попереднє замовлення, ми повернемо гроші."

This is the hidden content, please

Тим часом Глен Скофілд розглядає можливість розпочати роботу над сіквелом The Callisto Protocol. За його словами, команда вже має «кілька класних ідей» для продовження. «Я хочу постійно займатись новим хітом. Навіть якщо виробництво гри закінчено, я вже накидав ідеї для наступної»,  - зізнався девелопер.

У розмові керівнику також пригадали неоднозначний твіт про переробки у команді — той відповів, що тоді напортачив. Він обіцяє, що у майбутньому проекті приділить цьому аспекту більше уваги.

"Ми — невелика студія, і протягом усієї розробки у нас все добре складалося. Але в кінці я облажався і довелося працювати більше, ніж потрібно. Цей момент я змарнував. Негативна реакція у соціальних мережах стала пізнавальним досвідом. Сподіваюся, вона стане каталізатором для змін в цілому."

Нагадаємо, The Callisto Protocol випустять 2 грудня на ПК (SteamEpic Games Store), PlayStation і Xbox. Хорор забезпечують російськими субтитрами і режимом продуктивності з 60 fps.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.