Перейти к содержанию

Новости Кодзима відмовився продавати свою студію навіть за «шалені суми»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У свіжому випуску свого подкасту Brain Structure Хідео Кодзима (Hideo Kojima) поговорив не лише про чутки навколо хорору Abandoned. Далі ще пара цікавих висловлювань розробника.

rssImage-0559ef364eff87ece854bc3ab12ca929.jpeg

Про продаж Kojima Productions

Студія Кодзими ні від кого не залежить, і японець не планує відмовлятися від творчої свободи:

"Повторюся, що ми незалежна команда. Ми ні з ким не пов'язані і нас ніхто не фінансує. Щодня компанії з усього світу пропонують купити нашу студію. Деякі з них пропонують шалені суми, але мені не те, щоб потрібні гроші. Я хочу робити те, що мені цікаво. Для цього я й започаткував студію. Отже, навряд чи я коли-небудь прийму ці пропозиції."

Про Death Stranding 2 для Stadia

Ходили чутки, що майбутній сіквел Death Stranding розробляли ексклюзивно для Stadia, проте генеральний менеджер Google Філ Харрісон (Phil Harrison) скасував проект. Кодзима стверджує, що відомості неправильні:

"Плітка, ніби Death Stranding , а також її продовження мали стати ексклюзивами Google, не має під собою підстав. Філ Харрісон не міг скасувати проект - я ніколи не говорив Філу про плани створити сіквел Death Stranding. Не знаю, хто й звідки взяв цю інформацію."

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.