Перейти к содержанию

Новости Террі Крюс хоче знятися у фільмі за Gears of War

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

На початку листопада Netflix анонсувала два проекти за мотивами серії Gears – мультсеріал для дорослих та фільм. Інтерес до екранізацій відразу висловив актор і рестлер Дейв Батіста (Dave Bautista). Як з'ясувалося, до акторського складу також хоче приєднатися Террі Крюс (Terry Crews).

В інтерв'ю Gizmodo Крюс заявив, що із задоволенням склав би компанію Батісте:

"Дейв Батіста мій добрий друг. Ми давним-давно обговорювали Gears of War і він сказав: «Мужик, я б з радістю знявся з тобою». І я йому: "А я з радістю знявся б з тобою". І ось я дізнався про цей анонс. Не мені вирішувати, але якби мені випала нагода і хтось запропонував би мені роль у цьому фільмі, то я б погодився без роздумів. Це чудовий проект. І гра чудова. Я б узяв участь у всьому, що з нею пов'язане. Мені не терпиться дізнатися, хто гратиме у фільмі. Неважливо, покличуть мене чи ні, — все одно дивитимуся. Я такий самий фанат, як і всі."

Нагадаємо, Крюс відзначився ролями у ситкомах «Всі ненавидять Кріса» та «Бруклін 9-9» , а також у мемній рекламі чоловічих продуктів для догляду за шкірою Old Spice.

У адаптацій Gears від  Netflix поки що немає ні режисерів, ні продюсерів. Дати релізу невідомі.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.