Перейти к содержанию

Новости Хідетака Міядзакі намагається не читати відгуки про свої ігри

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Sony Interactive Entertainment оголосила переможців премії для азіатських розробників PlayStation Partner Awards. Elden Ring отримала одразу дві нагороди - головну і приз симпатій користувача. Як зізнався директор гри Хідетакі Міядзакі (Hidetaka Miyazaki), він і сам точно не знає, чому Elden Ring виявилася мегахітом.

rssImage-cfc45ef7f266f278173e8bcf4d9bcbe8.jpeg

В інтерв'ю журналу Famitsu Міядзакі заявив, що не надає великого значення відгукам про свої проекти:

"Я гублюся в здогадах, коли мене запитують, чому [Elden Ring стала такою успішною]. Як би там не було, я не збираюся змінювати підхід до роботи. Намагаюся про це якомога менше думати, щоб ці думки не заважали мені, коли я почну працювати над наступним проектом. Однак я дуже вдячний і задоволений.
Особисто я намагаюся не читати відгуки користувачів, тому що не можу прислухатися до кожної думки. Боюся, інакше чужі голоси та думки сильно вплинуть на мої рішення у майбутньому. Тому я намагаюся не пускати до себе у голову сторонні думки."
Міядзакі також зазначив, що Elden Ring розширила аудиторію соулслайків та залучила безліч новачків:
"…Коли я таки переглядаю відгуки, то бачу, що багато хто спробував цей жанр саме з Elden Ring. У такі моменти відчуваю ностальгію. Пам'ятаю, я був у захваті, коли вперше грав у Demon's Souls. Ця гра – справжня знахідка. Тепер ми спостерігаємо наплив нових користувачів, і мені було дуже приємно чути їхні відгуки."

До 30 вересня Elden Ring розійшлася тиражем понад 17,5 мільйона копій. За словами боса FromSoftware, фінансовий успіх дозволить йому й надалі створювати ігри, цікаві йому самому.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

В 02.12.2022 в 18:17, Новостник сказал:

За словами боса FromSoftware, фінансовий успіх дозволить йому й надалі створювати ігри, цікаві йому самому

Только не в открытом мире :cj:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.