Перейти к содержанию

Новости Мейсі Вільямс могла зіграти Еллі у екранізації The Last of Us

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Роль Еллі в адаптації The Last of Us від HBO виконує Белла Ремсі (Bella Ramsey; Ліанна Мормонт у «Грі престолів»). Виявляється, до неї героїню могла зобразити інша актриса з «Ігри престолів» - Мейсі Вільямс (Maisie Williams; Арья Старк).

Про це в інтерв'ю The Hollywood Reporter розповів співпрезидент студії Naughty Dog і один із авторів серіалу Ніл Дракманн (Neil Druckmann). Він говорив з Вільямс про екранізацію в той час, коли йшлося про фільм. Той проект у результаті затих, а коли почалася робота над шоу, всі кандидатки, включаючи Вільямс, вже були надто дорослими.

This is the hidden content, please

Белла Ремсі в образі Еллі.

This is the hidden content, please

Мейсі Вільямс у серіалі «Встигнути за два тижні».

Дракманн та інші автори серіалу шукали виконавицю, яка зможе показати «сильну, вразливу та мудру не по роках» дівчинку, здатну виявити жорстокість. Беллу Ремсі віддали перевагу багатьом десяткам претенденток і затвердили на роль менше ніж через місяць після прослуховування.
"Белла здавалася такою справжньою. Вона виглядала немов Еллі у реальному світі. У мене не було відчуття, що дивлюся на актрису."

Ніл Дракманн

Деякі фанати «Одних із нас» вважають Ремсі невдалим вибором на роль Еллі. Артистка читала негативні відгуки, але її впевненість у собі вони, мабуть, не похитнули:

"Я бачила всі ці коментарі. Я про них знаю. Чесно кажучи, я вперше зіткнулася із сильною негативною реакцією. <…> Знаєте скіни, які одягаєш у відеоіграх? [Еллі] з самого початку була одним із моїх скінів."

Прем'єра першого епізоду The Last of Us від  HBO запланована на 15 січня.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.