Перейти к содержанию

Новости Засновник Games Done Quick залишає спідраннерську організацію

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Games Done Quick - організація, яка проводить спідраннерські марафони, де збирає гроші на благодійність. Вчора стало відомо, що GDQ залишає її засновник Майк Уяма (Mike Uyama).

rssImage-caae976700e3492ee8af70bb539a2c82.jpeg

Метт Меркл (Matt Merkle), операційний директор GDQ, замінить Уяму як власника та керуючого директора організації.

"З моменту заснування Games Done Quick перетворилася з волонтерського гуртка на процвітаючу організацію. Я б не зміг цього добитися без допомоги Метта Меркла. Крім того, зростання GDQ було б неможливе без співтовариства спідраннерів, яке з роками стало не тільки більшим, але й різноманітнішим. Я точно не знаю, чим займуся далі, але в одному я впевнений: мені потрібно відпочити перед тим, як з головою поринути у мою наступну пригоду."

Майк Уяма

Перший захід GDQ відбувся у 2010 році у підвалі будинку матері Уями. З того часу було зібрано понад $41 мільйон для благодійних організацій, включаючи Prevent Cancer Foundation та Médecins Sans Frontières.

Останнім заходом Уями стане Awesome Games Done Quick Online 2023. Воно пройде з 8 по 15 січня на підтримку Prevent Cancer Foundation.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.