Перейти к содержанию

Новости Obsidian вела переговори про розробку гри із сиквелу «Аватара»

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Президент та співзасновник Obsidian Entertainment Фергюс Уркхарт (Feargus Urquhart) дав велике інтерв'ю порталу Gamespressure. У ньому він згадав, що його студія могла зробити гру за фільмом «Аватар: Шлях води».

rssImage-6c97a291e0a1947b0b25c149b34b8f8b.jpeg

Про переговори з кінокомпанією Уркхарт згадав у контексті підходу до розробки відеоігор.

"Можливо, мій погляд створення ігор відрізняється від уявлень інших людей. Наприклад, нещодавно вийшов «Аватар 2» і Джеймс Кемерон (James Cameron) витратив на нього 10 або 15 років. Минулого року ми обговорювали з його командою розробку гри за другим «Аватаром». Навіть не знаю, як давно це було – 6 чи 8 років тому. І якщо у Кемерона кожна робота виходить шедевром, я ж, будучи девелопером, просто хочу, щоб геймери занурювалися в наші світи і весело проводили в них час. Не кожна гра має бути другим «Аватаром», чи не так?"

Фергюс Уркхарт

Якщо спиратися на сказане вище, Obsidian вела переговори з компанією ще до того, як її придбала Microsoft. Нагадаємо, студія також працювала над скасованою RPG з франшизи «Чужого» — кінострічку 1986-го теж зняв Кемерон. Проект, що не відбувся, підкосив і без того хитке становище Obsidian на початку 2010-х.

Також в інтерв'ю згадали Fallout - раніше Уркхарт заявив, що хотів би зробити ще одну гру з цієї франшизи "до того, як поїде в захід сонця". Голова студії знову підтвердив своє бажання, але наголосив, що новою Fallout команда Obsidian не займається:

"Зараз ми працюємо над Avowed, Grounded та Outer Worlds 2. Навіть не знаю, коли ми зможемо почати говорити про якісь нові ігри. <…> Але я хотів би створити ще одну Fallout, перш ніж відійду від справ."

Фергюс Уркхарт

Нагадаємо, у всесвіті «Аватара» Джеймса Кемерона розробляється кілька ігор. Наприклад, Avatar: Frontiers of Pandora від Ubisoft, яку мають випустити у 2024 фінансовому році — у період із квітня 2023-го до березня 2024-го. Дія екшену розгорнеться після повернення RDA на Пандору, але до основних подій другого фільму. Сам режисер зізнався, що задоволений проектом від  Ubisoft.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.