Перейти к содержанию

Новости Все йде за планом - Філ Спенсер упевнений в успіху угоди Microsoft та ActiBlizz

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У недавньому інтерв'ю для порталу IGN Філ Спенсер (Phil Spencer), генеральний директор Microsoft Gaming, поділився своїми думками про перебіг угоди з купівлі Activision Blizzard за $68,7 мільярда.

rssImage-3a8e1025ec96fcc7a07675e90df6a25f.jpeg

Незважаючи на заперечення багатьох компаній, антимонопольних регуляторів і навіть суд, Філ впевнений в успіху навіть більше, ніж у 2022 році. Він нагадав, що під час анонсу угоди згадувався 18-місячний інтервал, який необхідно пройти, перш ніж все буде вирішено.

Минув лише рік, і Спенсер не змінив своєї думки. Більше того, він вважає, що навіть сам процес розглядів буде корисним для галузі відеоігор загалом.

"Ми активно працюємо з регулюючими органами по всьому світу, які мають схвалити угоду, для мене це корисний досвід. Багато витраченого часу, багато подорожей, багато розмов, але це розмови, в яких я розповідаю про нашу галузь, роботу, яку ми робимо, і про те, чому ми це робимо. Я думаю, що стане більше регуляторів, які будуть поінформовані про те, що таке ігри, як працює бізнес, хто такі гравці і чого ми прагнемо як Team Xbox."

Філ Спенсер, генеральний директор Microsoft Gaming

Якщо угода відбудеться, то під управління Microsoft перейде кілька найбільших у галузі ігрових франшиз: Call of Duty, World of Warcraft, Diablo, Overwatch, Hearthston , Candy Crush та інші.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Спецпокупка йде за планом...:kermit-whatever:

Изменено пользователем Flamersys (смотреть историю редактирования)
Скрытый текст

1904349.png1305412.png1305413.png

DXUKUUo.giffljAs0V.giftcAthDx.gifjWukQBB.gif

DARKSlDEATH.png

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.