Перейти к содержанию

Новости Джейк Соломон залишає Firaxis. Нова Civilization - у розробці

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Видавництво 2K та студія Firaxis Games передають, що сьома «Цивілізація» дісталася стадії виробництва. Крім того, компанії повідомили про зміну керівництва Firaxis.

rssImage-84d183b03ee32c918166e9ec3badc3a8.jpeg

Список кадрових перестановок виглядає так:

• Глава Firaxis Стів Мартін (Steve Martin) йде з компанії після 25 років роботи.
  • Посаду Мартіна одержала операційний директор Хізер Хейзен (Heather Hazen). Перш ніж приєднатися до  Firaxis у 2020 році, Хейзен виступала виконавчим продюсером Plants vs. Zombies і Bejeweled у PopCap Games, а також Fortnite у Epic Games.
  • Творчий директор Marvel's Midnight Suns та франшизи XCOM Джейк Соломон (Jake Solomon) подав у відставку. Він працював у студії понад 20 років.

Творчий керівник Sid Meier's Civilization Ед Біч (Ed Beach) залишиться на своїй посаді. Біч займається серією вже 15 років.

"Я щаслива продовжити багату історію студії та оголосити, що Firaxis готує наступну частину легендарної франшизи Civilization. Мені пощастило працювати з одними із найкращих розробників в індустрії. Ми маємо намір підкорити нові висоти із серією Civilization та порадувати мільйони гравців по всьому світу. Крім того, ми продовжимо постачати Marvel's Midnight Suns пострілізним контентом та створювати нові творчі проекти."

Хізер Хейзен, глава Firaxis Games

"Я вирушаю у нову подорож. Тим не менш, я неймовірно вдячний Firaxis Games за можливість здійснити свої мрії. Дякую всім, кому сподобалися XCOM та Marvel's Midnight Suns, а також моїм партнерам з розробки та видання, які допомогли втілити ці проекти в життя."

Джейк Соломон, екс творчий директор Firaxis Games

Нагадаємо, останній витвір Соломона, Marvel's Midnight Suns, отримав хвалебні оцінки від преси та гравців, але слабо продався. Незважаючи на це, у коментарі для сайту Video Games Chronicle представник 2K запевнив, що компанія пишається грою та високо цінує працю Соломона.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.