Перейти к содержанию

Новости Екс-сценарист Dragon Age хоче побачити ремейк Origins

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Девід Гейдер (David Gaider) - провідний сценарист всіх Dragon Age, що вийшли. У своєму твіттері розробник зауважив, що першій частині серії Origins не завадило б перевидання.

rssImage-08129e90c920016f1f4907e88c0a4cdf.jpeg

"Якщо вже всі кинулися робити ремастери ігор з нульових, що скажете про Dragon Age: Origins? Графіка в ній була застарілою ще на релізі… Лише уявіть цю гру з наворотами доби PS5.
Мені цілком вистачило б навіть графіки рівня Inquisition! Слухайте, я лише хочу, щоб у Морріган не було плечей як у футболіста і щоб сцени сексу не виглядали так, ніби хтось б'є ляльки один про одного і кричить: «Цілуйтеся!»"

Деякі коментатори вважають, що слова Гейдера про Моррігана звучать неповажно по відношенню до плечистих жінок. Сценарист поспішив порозумітися:

"Всі жіночі моделі в DAO використовують клуні від чоловічих моделей. На мою думку, це виглядало особливо дивно у Морріган — для неї створили окрему, дуже струнку модель, яку потім поміняли (особливо в плечах), щоб клуня підійшла. Ця зміна впадає мені в очі. Нічого іншого я не мав на увазі.
Чи прекрасна Морріган у DAO? Звичайно. Чи можна було додати більше типів тіла для обох статей, включаючи навіть тіла з широкими плечима? Було б супер, але моделлерам та аніматорам заважало небагато клунів. Так уже вийшло, хлопці."
Як би там не було, Гейдер сумнівається, що Electronic Arts дасть зелене світло ремейку:
"Підозрюю, EA візьметься за перевидання тільки якщо вирішить, що його розбиратимуть як позолочені гарячі пиріжки. Мені здається, в EA … ніколи не розуміли Dragon Age і не могли зрозуміти, чому вона продавалася краще, ніж Mass Effect ."

Нагадаємо, 2016-го Гейдер залишив BioWare, а 2019-го заснував студію Summerfall. Компанія готує рольовий мюзикл Stray Gods. Гра стартує у Steam до кінця 2023-го.

This is the hidden content, please

Що ж до наступної Dragon Age, що отримала підзаголовок Dreadwolf, то вона поки немає ні дати запуску, ні списку платформ. Втім, проект потихеньку рухається до фінішу — торік він досягнув етапу альфа-версії.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.