Перейти к содержанию

Новости Sony розраховує, що PS VR2 буде продаватися краще за першу версію гарнітури

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Розробники консолі PlayStation бачать великий потенціал у своєму новому пристрої PS VR2. Про це журналістам розповів Хірокі Тотокі (Hiroki Totoki), фінансовий директор Sony.

rssImage-287bb0424d55dbeefef2d343cd41cb37.png

Перша гарнітура PS VR вийшла восени 2016 для PS4. На старті вона коштувала $399. Згідно з офіційними даними, до кінця 2019-го продаж PS VR по всьому світу перевищив п'ять мільйонів екземплярів. Тотокі впевнений, що нова версія шолома віртуальної реальності продаватиметься краще, незважаючи на вартість $549,99.

"Ми дуже раді запустити VR2 на PS5. Ми продали понад п'ять мільйонів одиниць VR1, і я думаю, що ми маємо хороші шанси перевищити цю суму. У першій половині поточного десятиліття ринок віртуальної реальності буде однією з швидкорозвиваючих сфер серед інших медіа та розваг."

Хірокі Тотокі

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Якщо вони на це розраховують, то хай трохи стимулюють розробників портнути PSVR ігри на 2 версію, бо коли вийде PSVR 3 в людей буде знову купу хламу суто під 1 тип пристрою. Я розумію що архітектура трохи інша, але з кращим залізом ті ігри б отримали нове життя.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.