Перейти к содержанию

Новости Продюсер MMO з League of Legends вирішив залишити Riot Games

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Грег Стріт (Greg Street), голова Riot Games з розвитку франшиз і виконавчий продюсер MMO з League of Legends, оголосив про свій швидкий вихід з компанії. Раніше він узяв відпустку від соцмереж із сімейних причин, що дало йому час подумати про «по-справжньому важливі речі».

rssImage-79bda403b04179c2ab7e3426c8015ae0.jpeg

У грудні 2022-го Стріт поділився, що втратив брата, а його батькові «залишилося жити не так довго». Тому фахівець вирішив не з'являтися в Мережі якийсь час. Через майже три місяці, 8 березня 2023-го, він повернувся до твіттера з важливою звісткою.

"Привіт Інтернет. Дякую за всі слова підтримки за кілька місяців, поки я був не в Мережі. Я знову тут, щоб поділитися великою новиною: я вирішив піти зі своєї посади в Riot Games."

Грег Стріт

До цього розробника підштовхнула комбінація з особистих та професійних міркувань. «Минулого року ми пережили кілька спустошливих втрат, і тепер я хочу бути ближче до моєї сім'ї», — пише Стріт. Він зміг добре обміркувати свою кар'єру, і дійшов висновку, що скорбота змушує сфокусуватися на тому, що дійсно важливо для людини. Тому він вирішив, що настав час для чогось нового.

У Riot продюсер пропрацював дев'ять років, а одним із останніх його проектів стала MMO з League of Legends. Стріт наголосив, що виробництво такої гри — справа нешвидка.

"Найважливіше завдання, яке я міг зробити в рамках виробництва, — зібрати приголомшливу команду, і, хоча загалом я намагаюся бути скромним, я готовий хвалитися цією командою весь день! MMO залишається в хороших руках, і зараз чудовий час, щоб передати кермо влади на наступному етапі."

Грег Стріт

Фахівець не залишає індустрію, більше того, він уже отримав кілька цікавих пропозицій. "Я гратиму в MMO по League of Legends разом з вами, коли вона вийде", - підсумував Стріт.

Нагадаємо, про розробку MMO у рамках всесвіту League of Legends Грег Стріт розповів у себе у твіттері у 2020 році. У квітні 2022-го він заявив, мовляв, немає жодних гарантій, що гра вийде.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.