Перейти к содержанию

Новости PS+ у квітні: Meet Your Maker, Sackboy та Tails of Iron

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Sony оголосила список ігор, які дістануться передплатникам PlayStation Plus наступного місяця. Розваги будуть доступні з 4 квітня.

00433.9X0aIm6.thumb.jpg.91715e8f08902ab679abb30ff9ac6abb.jpg

• Meet Your Maker (PS4, PS5) - асиметричний мережевий бойовик від авторів Dead by Daylight. Перед вами стоять дві задачі – відбудовувати неприступну фортецю та штурмувати бази інших користувачів. Підтримується кооператив.
  • Sackboy: A Big Adventure (PS4, PS5) - тривимірний платформер у дусі Super Mario. Якщо вірити відгукам критиків, у студії Sumo Digital вийшла приємна розвага на пару вечорів — зірок з неба гра не хапає, але тішить яскравою картинкою та різноманітними рівнями.
  • Tails of Iron (PS4, PS5) - мальований соулслайк з видом збоку, де ми в ролі відважного щура боремося з іншими тваринами.

Не забудьте додати до своєї колекції березневі ігри - до 3 квітня ще можна забрати Battlefield 2042, Minecraft Dungeons та Code Vein.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

З першого погляду роздача жахлива, а з другого - в мене ще величезний список ігор, які хочу пройти по підписці. Не кожного ж місяця Анчартед і Хорайзен роздавати

4 часа назад, Bodex сказал:

З першого погляду роздача жахлива, а з другого - в мене ще величезний список ігор, які хочу пройти по підписці. Не кожного ж місяця Анчартед і Хорайзен роздавати

Верно подмечено.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.