Перейти к содержанию

Новости Екс-продюсер MMO з League of Legends відкрив студію для роботи над іншою MMO

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У березні стало відомо, що з Riot Games звільнився Грег Стріт (Greg Street) - виконавчий продюсер MMO з League of Legends. Як виявилося, Стріт заснував власну студію.

rssImage-d8b62c153bc2ca4bdfa096ee89837151.jpeg

У «Твіттері» розробник пояснив, що вирішив заснувати свою компанію, щоб отримати творчу свободу та проводити більше часу із сім'єю:

"Останні роки змусили мене міцно замислитись про майбутнє і про те, чого я хочу досягти. Про те, які ігри мають стати найвищими точками моєї кар'єри — ігри, які захоплять і мене, та інших. Я також задумався про ефективність віддаленої роботи та про те, що завдяки їй зможу бути поряд із близькими.
Саме тому я радий повідомити, що відкриваю власну віддалену студію. Наша мета - швидко рости і грати по-великому. На щастя, я знайшов чудового стратегічного партнера, який поділяє мою філософію, і ми вже прямуємо вперед! І так, наша дебютна гра – це MMO або щось дуже MMO-подібне!"

Новини про проект підійдуть не скоро — колектив тільки набирає ключових співробітників:

"Ми не готові розкрити назву студії та подробиці про гру. Поки що. Завдання цього анонсу в іншому - ми все ще шукаємо першокласних хлопців, які приєднаються до нашого загону сміливців. Пізніше ми наймемо менш досвідчених розробників (і навіть тих, хто не має досвіду), але зараз нам потрібні лідери з солідним стажем в ігровій індустрії. <…>
Найважливіше те, що гравці самі вирішать, досягли успіху ми чи ні. Поки наш загін сміливців готується до походу, новин не буде, але ми маємо намір розповідати про свій проект часто і з ранніх етапів. Нам хочеться зацікавити вас, почути ваші відгуки та дізнатися про наші помилки. На мою думку, тільки так я можу робити класні ігри."

Що стосується MMO за мотивами League of Legends, то про неї поки нічого не чути - гра начебто жива, але публіці її досі не представили.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.