Перейти к содержанию

Новости TIME: Хідетака Міядзакі — один із найвпливовіших людей 2023-го

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Журнал TIME опублікував топ-100 найвпливовіших людей 2023 року. До нього увійшов Хідетака Міядзакі (Hidetaka Miyazaki) - голова студії FromSoftware, відомої по Dark Souls, Bloodborne і Elden Ring.

rssImage-c57ef9eec2ffde7821e5d525c52312fd.jpeg

Текст про Міядзакі для видання написав Ніл Дракманн (Neil Druckmann) – автор The Last of Us та серіалу за мотивами:

"Вперше, коли я грав в одну з ігор Хідетакі Міядзакі, я був нещасним. Перший ворог вбивав мене знову і знову. Але коли я перестав йти напролом і звернув увагу на деталі, все раптово вийшло. Мені вдалося подолати супротивника і просунутися далі. Я заслужив на цю перемогу і відчув себе сильніше! У міру проходження я досліджував світ все більш обачно, а натомість він винагороджував мене напругою, красою та сюрпризами.
Ось чому Elden Ring, надзвичайно популярний хіт 2022 року, — відмінний представник відеоігор та унікальних почуттів, які можуть викликати у гравця. Почуттів, які ніколи не зможуть відтворити пасивні медіа, включаючи телебачення. Ігри Міядзакі змушують гравця відчувати себе досвідченим та розумним. І все це завдяки безкомпромісному підходу Міядзакі та його команди, яка не пояснює надто докладно механіки та лор, а дає гравцеві розібратися у всьому самостійно."

Міядзакі став другим відеоігровим розробником, який потрапив до цього списку. У 2007 році туди включили Сігер Міямото (Shigeru Miyamoto) - творця франшиз Mario, The Legend of Zelda і Donkey Kong.

Зараз FromSoftware займається як мінімум двома проектами - Armored Core VI: Fires of Rubicon та доповненням для Elden Ring.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.