Перейти к содержанию

Новости Зйомки другого сезону серіалу з Halo завершено

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Зйомки другого сезону серіалу з Halo стартували у вересні 2022 року в Ісландії. Сьогодні Пабло Шрайбер (Pablo Schreiber), який виконує роль Майстра Чіфа, повідомив про їхнє завершення.

rssImage-81cf4e48a55f5bf716b44ee4c21e97eb.jpeg

Актор також подякував знімальній команді і заявив, що разом вони провели 11 місяців:

"За кожним актором у кожному телешоу чи фільмі, які ви дивитеся, стоїть творча команда, що працює щосили, щоб допомогти втілити ідею в реальність. Це моя команда.
Кожен член команди зайнятий чимось важливим, без чого я не міг би виконати свою роль. Кожен із них талановитий по-своєму. Трудоголіки, які повністю присвятили себе зануренню у цю подорож зі мною, — усі вони просто чудові люди. Ми провели багато часу разом протягом останніх 11 місяців. Вони допомагали мені триматися у формі і зберігати свідомість. Без них я не впорався б! Я люблю їх усіх!

Від щирого серця ... Дякую!"

Дати релізу другого сезону наразі немає.

Нагадаємо, перший сезон поставив рекорд із глядачів на своєму майданчику, Paramount+. Однак завоювати любов фанатів серії екранізації не вдалося — надто далеко вона від першоджерела.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.