Перейти к содержанию

Новости Daedalic вибачилася за кошмарний реліз «Голлуму» та пообіцяла патчі

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Вчора, 25 травня, вийшла багатостраждальна екшен-адвенчура The Lord of the Rings: Gollum. Краще не виходила б — гра збирає розгромні огляди. Відповідно до індустріального етикету студія Daedalic Entertainment вже опублікувала в соцмережах покаяну картинку-вибачення.

rssImage-93576ca171ea97d6d9d95c7f7c8d5b3a.png

Цитуємо компанію:

"Ми хотіли б вибачитися за те, що багатьох із вас засмутила релізна версія The Lord of the Rings: Gollum. Ми усвідомлюємо, що гра не виправдала очікувань нашої команди та нашої відданої спільноти, і глибоко шкодуємо про це. Щиро просимо вибачення у всіх, хто зазнав розчарування.
І як розробники, і як затяті шанувальники «Володаря кілець» ми завжди хотіли запропонувати захоплюючу та атмосферну пригоду. Робота над історією в антуражі Середзем'я стала для нас величезним досягненням і найскладнішим випробуванням."
"Ми в Daedalic розуміємо, що успіх гри залежить від того, чи вона сподобається гравцям. Ми цінуємо ваші відгуки та уважно прислухаємося до ваших думок, читаємо ваші коментарі та аналізуємо конструктивну критику та пропозиції, якими ви ділитесь.
Наша команда невпинно працює над усуненням багів та технічних неполадок, з якими зіткнулися багато хто з вас. Ми маємо намір випустити патчі, які дозволять вам насолодитися грою у її кращому вигляді.
Ще раз щиро просимо вибачення за доставлені незручності та дякуємо за розуміння. Ми продовжимо ділитися новинами і відкрито говорити про майбутні патчі та покращення. Ваші ентузіазм та любов до ігор дають нам стимул все виправити."
Дякую за підтримку."

Нагадаємо, The Lord of the Rings: Gollum доступна на ПК (SteamEGS), PlayStation та Xbox. Версія для Nintendo Switch з'явиться до кінця року - якщо, звичайно, її не скасують на тлі такого гучного фіаско.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Рік вибачень. Просто жах, від нової концепції разрабів. 

gortoo.png

НА АБОРДАЖ!!!

В 27.05.2023 в 05:22, TooMan сказал:

Рік вибачень. Просто жах, від нової концепції разрабів. 

Я заметил что 90% игр что выходят - незаконченные. Уже невозможно даже ждать релиза, так как надо ждать еще пол года хотя бы чтоб пофиксили

Я хочу асасина нового посмотреть но есть ли смысл в день релиза заходить?

Взял диабло 4 но думаю что будут проблемы на старте

7 годин тому, YODA сказав:

Я хочу асасина нового посмотреть но есть ли смысл в день релиза заходить?

Це ж Юбісофт.) Впевниний, що буде з косяками. 

gortoo.png

НА АБОРДАЖ!!!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.