Перейти к содержанию

Новости Skyrim має 60 млн копій. TES VI може стати останньою грою Тодда Говарда

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Тодд Говард (Todd Howard) так активно продавав The Elder Scrolls V: Skyrim, що загальний тираж п'ятої частини перевищив 60 мільйонів копій. Про це керівник розповів у розмові з IGN.

rssImage-bd0754be3465d9f51bb4511706fc4a86.jpeg

Такого результату Skyrim досягла майже через 12 років після релізу в листопаді 2011-го. Тепер п'яті «Свитки» займають сьомий рядок у списку ігор, що найбільше продаються в історії. Нагадаємо, планку у 30 мільйонів реалізованих одиниць Skyrim взяла у 2016 році. Схоже, тираж тайтлу виріс за рахунок кількох перевидань.

У тому ж інтерв'ю Говард зізнався, що The Elder Scrolls VI може стати останнім тайтлом у серії, до якого він додасть руку. Гейм-дизайнер вже 52 роки, а виробництво ігор займає дуже багато часу.

"Про підтримку Starfield. Якщо раніше команди випускали продукт і відразу ж починали робити сіквел, тепер багато часу приділяється пострелізній підтримці. Ми теж дотримуватимемося такого плану зі Starfield. Що стосується The Elder Scrolls VI, якщо мої підрахунки вірні, я не молодшаю. Скільки там люди вже грають у TES? Можливо, шоста частина стане для мене останньою. Я ще не знаю."

Тодд Говард

Також керівник підкреслив, що хотів би розробляти ігри швидше, але справа зовсім не в швидкості. На його думку, важливо виділяти на виробництво стільки часу, скільки потрібно проекту. Мовляв, великі проміжки між виходом тайтлів не мають на франшизу негативного впливу. Як приклад Говард навів серію Grand Theft Auto. Rockstar теж не поспішає випускати по одній GTA щороку, а з франшизою все чудово.

Нагадаємо, The Elder Scrolls VI анонсували у 2018 році. Говард підтвердив, що студія почне активніше займатися шостою частиною після релізу Starfield. А колись пізніше світло побачить і Fallout, уточнив гейм-дизайнер.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.