Перейти к содержанию

Новости Продюсер фільму з FNAF має намір і надалі екранізувати хорор-ігри

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Компанія Blumhouse працює над кіно за мотивами Five Nights at Freddy's. В інтерв'ю Discussing Film продюсер Джейсон Блюм (Jason Blum) заявив, що хоче і далі займатися жахами по іграх.

rssImage-6300b6d2dc88f9c4323b1c729a9ef8eb.jpeg

За словами Блюма, у відеоігор у кінематографі великий потенціал, до того ж режисер Джеймс Ван (James Wan), який співпрацює з Blumhouse, обожнює інтерактивні розваги.

"Думаю, відповідні відеоігри можуть стати чудовим вихідним матеріалом для кіно. Це видно, скажімо, з прикладу The Super Mario Bros. Movie. Так, жанр інший, але фільм виявився неймовірно успішним. Я дуже сподіваюся, що так буде і з Five Nights at Freddy's. Взагалі, Джеймс затятий геймер, та й у нас у компанії є ігровий підрозділ. Мені не терпиться відшукати ще більше популярних ігор, які можна було б перетворити на кінохорори."

Джейсон Блюм

Нагадаємо, картина по FNAF повідає про охоронця, який влаштувався у страшну піцерію. Чортовщина не змушує на себе довго чекати — героя починають переслідувати моторошні аніматроніки. Серед сценаристів стрічки є Скотт Коутон (Scott Cawthon) — автор оригінальної серії ігор.

Кіноверсія Five Nights at Freddy's стартує 27 жовтня у кінотеатрах та сервісі Peacock.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.