Перейти к содержанию

Новости 17 тисяч кінцівок, відверті сцени та тортури — подробиці Baldur's Gate III

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Фанатів Baldur's Gate III розбурхала новина, що у грі буде 17 тисяч кінцівок. Ведучий сценарист Larian Studios Адам Сміт (Adam Smith) поспішив пояснити, звідки взялося таке число і чим різні варіанти відрізняються один від одного. Також настигли подробиці про віковий рейтинг гри. 

Сюжет та кінцівки

Все почалося з ролика команди контентмейкерів під назвою Fextralife, який побував на тій же презентації Panel From Hell з ведмедем, пограв у передрелізну версію гри та поспілкувався з розробниками. Сценарист студії Кристал Дінг (Chrystal Ding) розповіла йому про 17 тисяч варіантів кінцівки. Цифра взята не зі стелі. Дінг останні шість місяців працювала лише над опрацюванням усіх можливих фіналів.

Однак у Мережі не було ясності, чим зумовлено таке велике число? Роз'яснити ситуацію прийшов провідний сценарист Адам Сміт. 

"Часто люди уявляють розгалужений сюжет як гілку, від якої при виборі розходиться ще кілька гілок і так далі. Але тоді постає проблема. Чим більше виборів я зроблю, тим далі опиняюся від стовбура — основного сюжету.
 Тому я порівняв би побудову сюжету в Baldur's Gate III з павутинням. У центрі – фінал гри. А починає гравець із одного з країв. Але все переплітається, гравець танцює між сюжетними нитками, ухвалюючи рішення. І від них залежить, що він зустріне наприкінці."

Адам Сміт

01006.pLExlFr.thumb.jpg.979232901487d6b1c75108ab38d0e594.jpg

Кількість варіантів у сцені Detroit: Become Human.

01007.1MHRgOF.thumb.png.7a44f9970baae38fdc0d6e11326140c9.png

Кількість варіантів у сцені  Baldur's Gate III.

Сценарист додав, що для розробників було не просто настроїти гру так, щоб вона могла реагувати на будь-які рішення гравців. Наприклад, кожного NPC можна вбити. Навіть тих, від яких залежить просування основного сюжету. Іноді персонаж може загинути випадково у бійці, де навіть не повинен був брати участь. Але користувач зможе продовжити проходження. Гра завжди знайде спосіб просунути сюжет. 
"Навіть коли вам здається, що ситуація полетіла на всі чорти, гра відреагує. Ви можете продовжити. У вас практично не буде моментів, коли ви не знаєте, що робити далі.
Грунтуючись на цьому принципі, у середині павутиння ви знайдете не тисячу фіналів. Я думаю, що цей показник знаходиться недалеко від нижньої межі двоцифрових чисел (мінімум 10). Але варіантів справді будуть тисячі, залежно від вашого шляху. Я не скажу, що кожен ваш вибір змінює світ гри. Але я точно можу сказати, що на кожну вашу дію кожен клік миші, персонажі будуть реагувати. Іноді наслідки видно відразу, інколи ж відкриваються пізніше."

Адам Сміт

Сміт наголосив, що важливу роль відіграє інформація. Гравець може брехати оточуючим про свої мотиви та вчинки, що породжує додаткові варіанти розвитку подій та стосунків. Улюблений стиль проходження Адама — прагматичне зло, яке маніпулює людьми, залежно від власних інтересів. 

01008.y717o7T.thumb.jpg.eff8bc413764a4c3df01fb99a6bd2c4e.jpg

Користувач Reddit створив у редакторі Baldur's Gate III копію друїдки тифлінгу Дорік з фільму «Підземілля та дракони: Честь серед злодіїв». 

Віковий рейтинг 

На території США та Канади Baldur's Gate III отримала віковий рейтинг M від спеціалістів Entertainment Software Rating Board (ESRB). Тобто проект призначений для осіб віком від 17 років. 

Larian Studios вдалося уникнути рейтингу R для своєї гри через відсутність наочних сцен сексу. У грі будуть сцени з роздяганням, демонстрація геніталій, персонажі можуть ковзати руками у бік промежини або схилитися над пахом партнера. Але сцен із безпосередньою демонстрацією процесу — не буде. У такі моменти камера кінематографічно змінить ракурс або гравець побачить щось на зразок білки, що впустила горіх, як на Panel From Hell. 

Але неприкритої жорстокості в грі буде багато. Крім розчленування і річок крові, що вже демонструвалися глядачам, з опису вікового рейтингу випливає, що в Baldur's Gate III буде можливість катувати жертв витонченими способами. І персонаж гравця буде не просто спостерігачем. Йому належить вибирати методи та виконувати задумане. У кадрі моменту нанесення пошкоджень не покажуть, але камера вихопить емоції жертви. 

Реліз Baldur's Gate III відбудеться 3 серпня на ПК (SteamGOG), а до PlayStation 5 гра дістанеться до 6 вересня. Також планується випуск версії для Xbox Series, але вона затримується. 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.