Перейти к содержанию

Новости Кумедний шутер, якому не вистачає іскри - преса про Immortals of Aveum

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Сьогодні виходить Immortals of Aveum - дебютний проект Ascendant Studios. На думку багатьох критиків, у команди вийшла гарна та видовищна гра, яка відчувається великобюджетним блокбастером. Однак для когось мінуси значно переважили плюси. Чим саме незадоволена преса читайте далі.

rssImage-4fea5af992611ab4843c371f1d141357.jpeg

На момент написання нотатки у Immortals of Aveum 69 балів на Metacritic (версія для PS5) та 73 бали на OpenCritic (рекомендують 55% критиків). Оглядачам сподобалися система заклинань, багатий та добре прописаний світ, саундтрек, а також плавні та експресивні анімації персонажів. На думку деяких, у тайтлі витримано гарний баланс між дослідженням та битвами. Розробники спонукають користувачів відхилятися від сюжетної лінії, наприклад, показавши скриню через тріщину у стіні. «Коли я думав, що заліз туди, де я бути не повинен, я з подивом виявляв приховану скриню з нагородою за те, що я зійшов із второваної дороги», — поділився автор Noisy Pixel.

Однак мінусів Immortals of Aveum теж виявилося достатньо. Найчастіше в текстах зустрічаються такі скарги: однотипний дизайн противників, незручне і заплутане меню, битви з босами, що незапам'ятовуються, і передбачуваний сюжет. Крім того, елементи метроідванії впровадили досить посередньо, а лут, який можна виявити в різних куточках локацій, найчастіше виявляється пересічний. Протагоніст Джек теж сподобався далеко не всім, мовляв, він нудний та неприємний.

Ми вибрали висновки з трьох рецензій – з високою, середньою та низькою оцінками в рамках опублікованих оглядів.

Game Informer — 80/100

"Immortals of Aveum — чудова дебютна гра, в якій змішалися «вайби» фентезі, а також дослідження світу та стрілянина із сучасних шутерів. Магічні прийоми практично завжди неймовірно відчуваються, крім тих моментів, коли через пробуксування продуктивності те, що відбувається на екрані, перетворюється на квітчасту мішанину. Сюжет, на який у мене пішло 16 годин, передбачуваний, але він досить грамотний, щоб щоразу спрямовувати Джека до наступного завдання. Після завершення історії залишилося багато всього для вивчення, чому я дуже радий. Ascendant правильно вчинила, коли вирішила зробити однаковий наголос як на дослідження та вирішення головоломок, так і на битвах. Immortals of Aveum доводить, що в даному жанрі все ще є місце для зростання та виходу за рамки більш звичних релізів."

Уеслі Леблан

VG247 — 60/100

"Якщо ви купуєте Immortals of Aveum, знайте — на вас чекає гарне проведення часу. Однак, мені здається, що на неї навісять знижку вже зовсім скоро. Якщо ви зголодніли по магії в шутерах від першої особи, сміливо беріть гру. Але навіть з деяким містичним флером і гідною спробою привнести магічне мистецтво до заточеного під зброю жанру Immortals of Aveum зрештою не зможе досягти висот ваших «Буллетштормів» або «Вульфенштайнів»."

Коннор Макар (Connor Makar)

Eurogamer — 40/100

"Через суміш з репетативних і неточних боїв, які дратують персонажів і лавини безглуздого лора, напханого іменниками, Immortals of Aveum здається настільки поганою, що їй це навіть личить. <…> Від повного провалу її рятує лише щира енергія — повна прихильність до справи — через що гру важко ненавидіти надто сильно."

Кріс Тапселл (Chris Tapsell)

Перші відгуки почали з'являтися і в Steam. Геймери вже наскаржилися на середню продуктивність навіть на потужному залізі. "Якщо у вас щось нижче, ніж 8-ядерний процесор або 3080 Ti - НЕ КУПУЙТЕ ГРУ", - попереджає один з користувачів. Також геймери зазначили, що Immortals of Aveum не підтримує HDR та не дає пропускати кат-сцени. Якщо відійти від технічної складової, користувачі хвалять бойову систему, акторську гру та початок сюжету.

Immortals of Aveum також доступна на ПК через Epic Games Store та EA App, а також на PlayStation 5 та Xbox Series. 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.