Перейти к содержанию

Новости Екс-сценарист Dragon Age назвав Baldur's Gate III монументальним досягненням

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Продовжуємо популярну рубрику "Девід Гейдер пише в твіттері" - колишній сценарист Dragon Age поділився фінальними враженнями від Baldur's Gate III.

rssImage-47777da88d8634a08d4b736ebf0c5b46.jpeg

За словами Гейдера, триквел викликав у нього ностальгію по другій частині, над якою працював він сам:

"Що ж, я нарешті пройшов Baldur's Gate III.
Як людина, яка працювала над BGII - моєю першою грою в індустрії, повторю те, що всі вже сказали мені: кожен аспект BGIII воскресає в пам'яті ту гру. Знімаю капелюх перед Larian Studios, яка явно вклала все своє кохання в цей проект. Гідне продовження."

Сценарист згадав і огріхи «трійки», однак зауважив, що вони не завадили йому отримати насолоду від гри:

"Чи виникали у мене проблеми? Чи зіткнувся я з багами, зокрема з великими? Чи є у мене Думки про побудову романтичних ліній? Чи хочу я хоч якогось епілогу, що підбиває підсумки? Відповідь на все так, але для мене ніщо не зіпсувало це монументальне досягнення. Я отримав насолоду від кожної години."

На закінчення Гейдер висловив надію на те, що Baldur's Gate III торує дорогу для майбутніх ігор старої школи:

"Я трохи спантеличений тим, що тут так багато елементів, про які мені іноді казали, що вони надто «старомодні» для сучасної гри, — німий протагоніст, покрокові битви і найменшого натяку на монетизацію чи сервісну модель. І все-таки маємо що маємо.
Сподіваюся, Larian та інші автори проекту пишаються своїм досягненням. Не уявляю, скільки потрібно праці та ресурсів (гаразд, це не зовсім так — уявляю), і дуже сподіваюся, що воно того варте. Якщо пощастить, це лише початок."

У коментарях до треду глава Larian Свен Вінке (Swen Vincke) подякував сценаристу за добрі слова.

Нагадаємо, Девід Гейдер не лише спілкується у своєму твіттері, а й займається безпосередньо розробкою - нещодавно його студія Summerfall випустила рольовий мюзикл Stray Gods.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.