Перейти к содержанию

Новости "Слава Тодду Говарду!" - Геймер врятував сім'ю від пожежі, засидівшись у Starfield

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Відеоігри знову рятують життя! Користувач Reddit під ніком tidyckilla розповів, що якби не його бажання довше пограти в Starfield, він разом із сім'єю міг загинути у пожежі.

rssImage-e39f8cee2d30f60322812f992c18dcd9.jpeg

За його словами, він з нетерпінням чекав на вихід космічної RPG, тому замовив преміальне видання, щоб якомога раніше вирушити в пригоду. Гра вийшла вночі, але це не завадило tidyckilla зануритися в неї з головою на кілька годин. О 02:26 він почув вибух у сусідів знизу і вирішив дізнатися, що сталося. Коли він відчинив двері на майданчик, язики полум'я вже тяглися до його квартири.

"Я тут же розбудив дружину, підхопив кота і поспішив у безпечне місце, відбувшись парою легких опіків. Якби я не закопався в Starfield, то спав би, і всі ми в результаті загинули б від отруєння чадним газом. Я вдячний цій грі за спасіння мене та моєї родини від жахливої долі. СЛАВА ТОДДУ ГОВАРДУ (Todd Howard)!"

01855.nwvPA5p.thumb.jpg.ad8a4b721b502ba66e4d8576f150cb84.jpg

Знімок від редитора.

У коментарях користувач уточнив, що його дружина не прокинулася від вибуху, оскільки він був не гучним. Вогонь поширювався надто швидко, а пожежна сигналізація, як припустив tidyckilla, спрацювала б тільки тоді, коли полум'я оточило квартиру з усіх боків. Коли мешканці намагалися вибратися, кімнати повністю заволокло димом — неможливо було дихати і розгледіти хоч щось.

Автор поста вважає, що жінка в апартаментах знизу використовувала кисневу маску і водночас курила, що спровокувало пожежу та її швидке поширення. Пост tidyckilla опублікував з готелю – з ним та його близькими все добре. Він забрав свій Xbox та продовжує грати.

Тим часом люди активно займаються модами для Starfield. На Nexus Mods число завантажень контенту для космоопери перевищило 1 мільйон завантажень. На даний момент портал може запропонувати понад 400 модифікацій для тайтла. І гра ще не стартувала офіційно!

Крім того, Starfield оновила піковий онлайн у Steam – цифра піднялася до 245 183 людей. За цим показником дітище Bethesda випередило ремейк Resident Evil 4 (168 191 особа), але не дотягнуло до результатів Fallout 4 (472 962 особи) та The Elder Scrolls V: Skyrim (287 411 осіб). Найімовірніше, показник Starfield збільшиться після 6 вересня, коли вона вийде повноцінно.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.