Перейти к содержанию

Новости Класичний стелс та нові геймплейні кадри у прев'ю Assassin's Creed Mirage

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

До виходу Assassin Creed Mirage від команди Ubisoft Bordeaux залишився місяць і журналістам дали спробувати геймплей нової гри. Нижче зібрали цікаві деталі та висновки з матеріалів ігрових ЗМІ.

01294.ASt8YGS.thumb.png.95fa5675fd9128e8c781ce5007b9684e.png

• У грі все ще відчувається, що вона була DLC для Assassin's Creed Valhalla. Навіть шрифт у діалогах перекочував із проекту про вікінгів. Автор VG247 зазначив, що гра робить велику ставку на оповідання і багато фактів та історії будуть цікаві перш за все тим, хто знайомий з Valhalla. У зв'язку із цим Mirage складно назвати грою, яка поверне у франшизу тих, хто залишив її після зміни жанру на RPG.
  • У той же час, розробники суттєво переглянули бойову систему. Вікна для парірування стали меншими, відкритий бій з кількома противниками — складне випробування та крайній захід.
  • Система розшуку працює не тільки на те, що гравця починають шукати все більше вартових. Звичайні люди почнуть розбігатися від ассасина або навіть звати варту. Але при цьому при середньому або низькому рівні пошуку досить легко сховатися, змішавшись з натовпом.
  • Основні місії схожі на завдання в Hitman, зазначив журналіст із Video Games Chronicle. Гравець більше не має звичайної мітки над головою цілі. Щоб знайти жертву, знадобиться підслуховувати розмови, шукати деталі та зачіпки. Водночас і способів вбивства побільшало. Деякі можливості навіть можна випадково пропустити. Загалом, у сюжету Mirage є непогана реграбельність.
  • Більшість критиків хвалять живий барвистий Багдад, але гравець зможе прогулятись і за його межами. Карта світу в Mirage значно менша за її старших RPG-брати, що багато хто лише приводить як плюс. Також є сцени в фортеці Аламут, що будується, з першої частини серії.

Assassin's Creed Mirage стартує 5 жовтня на ПК (EGSUbisoft Store), PlayStation і Xbox.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

47 минут назад, volkov89 сказал:

amin вийде, подивимось)

Кого ти вирішив обдурити?) Всі хто грали в асасинів будуть грати і в цього. Я чекаю на гру і гратиму в неї, тому що мені подобається. Я краще гратиму в юбіків ніж у бесезду))

Изменено пользователем Ragnar Lodbrok (смотреть историю редактирования)

:palcy:       HEAVY METAL      :palcy:                                                   

31 минуту назад, Ragnar Lodbrok сказал:

Кого ти вирішив обдурити?) Всі хто грали в асасинів будуть грати і в цього. Я чекаю на гру і гратиму в неї, тому що мені подобається. Я краще гратиму в юбіків ніж у бесезду))

ну я в вальхалу пограв поки по підписці була, до цього в блек флег остання була)

volkovv89.png

8 минут назад, volkov89 сказал:

ну я в вальхалу пограв поки по підписці була, до цього в блек флег остання була)

А, так ти не з наших?)))

@Ragnar Lodbrok я пройшов всі "класичні" ассасіни, останній з яких - Syndicate. Все ще думаю, чи треба починати rpg-стайл частини починаючи з Origin, або на цьому зупинитсь із франшизою.

YaroBum.png

2 часа назад, bum1989 сказал:

@Ragnar Lodbrok я пройшов всі "класичні" ассасіни, останній з яких - Syndicate. Все ще думаю, чи треба починати rpg-стайл частини починаючи з Origin, або на цьому зупинитсь із франшизою.

Ну тут важко сказати чи рекомендувати чи ні. Я пройшов, отримав своє (збочене) задоволення і забув. Оріджин сподобався, одісея теж саме що оріджин, але більша, що не є плюсом. Вальгала теж велика, але за рахунок нового сеттингу про вікінгів грається добре. Якщо є час, то спробуй оріджин, чому б і ні.

5 часов назад, bum1989 сказал:

Для мене, наприклад, AC закінчився на Unity. Всі наступні - туфта повна. 

@Emmerich мені з наступних ще Rogue сподобався, який виходив майже одночастно с Unity, а ось Syndicate був вже ніякий. Чи то сеттінг невдалий, чи дійсно гра слабка.

YaroBum.png

3 минуты назад, bum1989 сказал:

@Emmerich мені з наступних ще Rogue сподобався, який виходив майже одночастно с Unity, а ось Syndicate був вже ніякий. Чи то сеттінг невдалий, чи дійсно гра слабка.

Так, Rogue був норм. Мені більш всього black flag подобався. Syndicate я дуже швидко пробіг, хотілось її скоріш пройти, бо вона вже не була звичним AC. 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.