Перейти к содержанию

Новости Автори Dragon's Dogma II надихаються GTA V

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Dragon's Dogma II - фентезійна екшен-RPG, але джерела натхнення охоплюють інші сеттинги. Як зізнався керівник Хідеакі Іцуно (Hideaki Itsuno), найбільше на розробників вплинула Grand Theft Auto V.

rssImage-0d2eadbb03fbe5d1cd8178465db5ba5f.jpeg

Іцуно поговорив про це з VGC. Найголовніше про джерела натхнення:

• В основному команда Dragon's Dogma II хоче досягти ігрових особливостей, які були неможливі в першій частині з тих чи інших причин — наприклад, через обмежений час виробництва або недостатню потужність платформ.
  • Якщо брати інші ігри, то найбільше на Dragon's Dogma II вплинула GTA V:
"Якщо я повинен вибрати одну гру, яка вийшла між першою та другою частиною, я оберу GTA V. Мені подобається, як [Rockstar] зуміла створити світ, де дійсно відчувається, ніби NPC живуть своїм життям незалежно від гравця.
Коли ви досліджуєте місто [в GTA], можуть виникати всілякі спонтанні ситуації та будь-які дива, від яких складається враження, що вони сталися б незалежно від того, були ви поруч чи ні.
Ось цього відчуття живого світу я безперечно хочу досягти в Dragon's Dogma II."

Хідеакі Іцуно

Дати релізу у Dragon's Dogma II поки немає.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.