Перейти к содержанию

Новости Хороший потенціал, але безліч технічних проблем — перші оцінки Lords of the Fallen

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Вийшла Lords of the Falle  - гра мрії для її видавця, з якою CI Games носилася майже десять років. Амбіції були великі, але перші показники поки що не відповідають: рецензенти зустріли Lords of the Fallen не позитивними відгуками.

rssImage-4adf6d9bec2ddaac4d28ac2efc3c300e.png

Статистика з огляду від преси на момент написання новини:

• Середня оцінка - 74 з 100.
  • Гру рекомендують 74% критиків.
  • Опубліковано 29 рецензій.

Як завжди вибрали три висновки з різними оцінками — вищими за середні, близькі до середньої і нижче середньої.

Fextralife (8,8/10)

"Lords of the Fallen - перший соулслайк, який надає по-справжньому великий і хитро сплетений світ із захоплюючим дослідженням та різноманітним лутом. Дуже хочеться знайти всі секрети, які може запропонувати гра.
Не шкодую про витрачений час, незважаючи на нестачу полірування в бойовій системі, а також проблеми з фреймрейтом та неткодом у парі локацій. Я готовий повернутися в гру, і, як на мене, будь-який фанат Souls, який шукає свіжу дозу, отримає тут щось своє.
Не важливо, чи гратимете ви зараз чи вирішите почекати патчів. Якщо вам подобається жанр «соулсів», я рекомендую Lords of the Fallen. Жоден інший соулслайк не зміг так само прискіпливо скопіювати формулу Souls — у кращому значенні цього слова."

PC Gamer (79/100)

"Розробники з Hexworks побудували відмінний фундамент, якому потрібні лише покращення в темпі та дизайні боїв - і тоді він дійсно зможе йти ніс до носа з іграми FromSoftware.
Коли бойова система працює, вона тече як шовк. Лампа Умбрал - це справді чудова знахідка. Сеттинг, зовнішній вигляд, дизайн босів чудово працюють разом. Потрібно лише все докрутити. Коли Lords of the Fallen чудова, вона чудова. Коли вона погана, вона погана, вона стає дратівливим примхливим лабіринтом, який вас ненавидить.
Гра лається сама із собою. Боси - чесні та цікаві, хай і простіше, ніж хотілося б. А ось дослідження світу - це кошмар, переповнений пастками та занадто великою кількістю ворогів. Шестерні не встають на своє місце, не співають як слід, і вся машина через це страждає."

Eurogamer (2/5)

"Lords of the Fallen не вистачає елегантності FromSoftware , її обтяжують кліше соулслайків та проблеми з продуктивністю.
Я залишив гру з думками про стан жанру. [Lords of the Fallen] може бути дуже близька до Dark Souls, але FromSoftware постійно розвивала свою формулу і (зокрема, з відкритим світом у Elden Ring) зміщувала свої цілі. Як показують приклади Lords of the Fallen і (найкраще) Lies of P, розробники стають все ближче до того, щоб точно відтворити дух серії Souls. Але ні в кого не вдається зробити це так само, як робить FromSoftware. І тоді навіщо грати в копію, коли можна поринути в оригінал?"

Обережно: баги та гальма

У всіх рецензіях скаржаться на технічні проблеми — і на ПК, і на консолях. Наприклад, автор Eurogamer на PS5 часто стикався з «заїканням», текстурами, що повільно провантажуються, і надто розмитими візуальними ефектами, а також «практично неграбальним» фреймрейтом у місцевому замку. Для прес-версії встигли випустити патч, що виправляє гальма в цій локації, але грубе виправлення — розробники просто замкнули ворота, відрізавши половину замку.

Автор IGN грав на найпотужнішому ПК (Ryzen 9 7950X3D і GeForce RTX 4090), але теж скаржиться на страшні гальма: іноді вони були настільки серйозними, що починали боліти очі, персонаж ловив нечесну шкоду або гинув партнер у кооперативі (у мультиплеєрі).

Найчастіше у рецензіях повторювався тон PC Gamer — мовляв, особливість із двома світами справді цікава, іноді Lords of the Fallen видає дуже мальовничі види, але технічні проблеми жахливі, а весь закладений потенціал не розкритий до кінця.

Реліз Lords of the Fallen відбудеться завтра, 13 жовтня, на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Посмотрел я тут обзорчик,оптимизация полный ноль

Спойлер

:trollface: сегодня релиз только, а уже кто-то перепродает
image.png.300dada92fe0357cb304d6cf948fdf81.png

volkovv89.png

Дивно.

Дивився кілька відео на Ютубі так там хвалять кажуть що бойовка краща ніж у Lies of P, певно завезли

чемодани з готівкою ось і відпрацьовують.

Якщо гра дійсно не найс тоді чекаємо в ПС+ мабуть.

Alucard_Lviv.png

13 часов назад, volkov89 сказал:

Хорошо что не взял на старте)) потом после патчей и на хорошей скидке возьму. Состояние как и у оригинала на выходе, хотя оригинал понравился, думаю тут тоже должно быть интересно 

Поиграл пару часов сегодня ночью, не заметил пока глюков и просадок. Играл на режиме производительность.

1 час назад, volkov89 сказал:

:trollface: сегодня релиз только, а уже кто-то перепродает
image.png.300dada92fe0357cb304d6cf948fdf81.png

Сгорел на первом боссе наверное, с солслайками такое бывает:trollface:

Конечно пока рано делать выводы, но играется очень круто. Тот самый старый добрый солс-экспириенс☺️ Боёвка очень радует, нет той вязкости и тягучести как в оригинальных LOTF. 

44 минуты назад, Alucardovin сказал:

бойовка краща ніж у Lies of P

Гораздо лучше и приятнее играется. 

uncle-mak.png

@Alucardovin  стосовно бойовки думаю буде багато сперечань, бо це як на мене дуже індивідуальна штука, кому як краще, простіше і т.д, тому на цьому зациклюватись не варто)
Якщо по плюсу роздадуть, бо буде взагалі шикарно, майже як за 100 грн. на розпродажі оригінальну купував) А може швиденько патчами залатають і буде шик.

volkovv89.png

57 минут назад, yurchenkoms сказал:

Поиграл пару часов сегодня ночью, не заметил пока глюков и просадок. Играл на режиме производительность.

1 час назад, yurchenkoms сказал:

Сгорел на первом боссе наверное, с солслайками такое бывает:trollface:

не, прям так быстро сгореть это прям слишком, особенно когда ты знаешь, что покупаешь) да и по видео, не сказал бы, что на первом можно реально так выгореть. Ну может на плойке чуть лучше оптимизация, не играл, в живую не видел, по этому добавить нечего пока.

@Alucardovin те про що я і писав, індивідуальна штука

Гораздо лучше и приятнее играется. 

volkovv89.png

43 минуты назад, volkov89 сказал:

не, прям так быстро сгореть это прям слишком,

Я так понял русской локализации в игре нет:trollface:, може от этого бомбануло у товарища.

Кстати украинская локализация - моё почтение, видно что не на отвали переводили, достойно.

uncle-mak.png

17 минут назад, yurchenkoms сказал:

Я так понял русской локализации в игре нет:trollface:, може от этого бомбануло у товарища.

такого варианта я не рассматривал :2: :thumb_up:

volkovv89.png

Кстати украинская локализация - моё почтение, видно что не на отвали переводили, достойно.

Там нет русского но есть украинская? 😂🫢

3 минуты назад, YODA сказал:

именно

смотрю стрим сейчас

This is the hidden content, please

Картинка отличная и проблем никаких с игрой не вижу, но чувак на ПК играет)

ну разве что с количеством мобов слегка переборщили реально) больше на диабло местами похоже

Изменено пользователем volkov89 (смотреть историю редактирования)

volkovv89.png

57 минут назад, YODA сказал:

За одно это нужно покупать я считаю :trollface:

uncle-mak.png

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.