Перейти к содержанию

Новости Like a Dragon: Infinite Wealth настільки довга, що розробника це непокоїть

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Як стало відомо зі свіжого інтерв'юLike a Dragon: Infinite Wealth є цікава особливість - це дуже велика гра. Така велика, що один із розробників навіть непокоїться: а чи не вигорять користувачі в спробах пройти гру?

rssImage-a9d4114007217924c8c58001d68895d9.jpeg

Продюсер і сценарист Infinite Wealth Йокояма Масаесі (Yokoyama Masayoshi) в одному з матеріалів упустив фразу про те, що навколо гри треба «створити атмосферу свята». Коли його перепитали, що він має на увазі, продюсер відповів так:

"Ігри ж тепер займають більше часу на проходження, чи згодні? Like a Dragon Gaiden не дуже велика, але Infinite Wealth – монструозна гра, яка найдовша, що ми робили до цього. Якщо намагатися подолати її за один присід, то від гри може занудити - вона не закінчиться, якщо посидіти за нею пару ночей безперервно.
Це означає, що багато людей сумніваються, чи варто їм починати гру, або відкладуть її до певного часу. Мені сумно від того, що таке може статися, тож я подумав: треба всіх так завести хайпом, щоб кожен хотів пройти нашу гру.
Ми повинні зробити так, щоб люди присвятили грі тиждень чи місяць, навіть ціною їхнього здоров'я. Отже, наш обов'язок як авторів — створити досить хайпа. Я міркував у подібному ключі останні пару років: для гри на кшталт Infinite Wealth потрібно підтримувати відчуття свята. Буде навіть якось грубо просто випустити таку довгу гру та вмити руки."

Йокояма Масайоші

Напередодні стартував спін-оф Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name - він  виріс із DLC для Infinite Wealth і тому не такий великий, як основні ігри серії. Gaiden зустріли тепло, проте Йокояма Масаесі підкреслює: розробка спін-оффа все одно не була простою, команда не зможе випускати такі проекти без перерв, навіть якщо співтовариство дуже попросить. З Gaiden розробникам пощастило за часом та наявними матеріалами.

Like a Dragon: Infinite Wealth виходить вже за два місяці, 26 січня.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.