Перейти к содержанию

Новости Робота над Prince of Persia: The Sands of Time Remake продовжується

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Prince of Persia: The Sands of Time Remake міцно влаштувалась у списку ігор Ubisoft, з якими відбувається щось дивне. Проте проект, якщо вірити компанії, живий.

Видавництво стверджує, що виробництво ремейку не стоїть на місці:

"Як ви знаєте, повна ентузіазму команда в Ubisoft Montréal переосмислює цю легендарну історію, і ми раді оголосити, що проект подолав важливий внутрішній етап і технологія просувається."

Нагадаємо, спочатку за гру відповідали індійські студії в Пуні і Мумбаї. Анонс ремейку у 2020 році з тріском провалився — спільнота закидала страшненький ремейк дизлайками. Тоді Ubisoft спочатку відклала реліз, а навесні 2022-го віддала «Піски часу» своєму монреальському підрозділу, який потім перезапустив розробку.

Батько «Принца Персії» Джордан Мекнер (Jordan Mechner) відгукувався про майбутній ремейк з помірним оптимізмом — ось що він говорив влітку 2023-го:

"Не знаю, скільки напрацювань попередньої команди використовує (або може використовувати) Ubisoft Montréal. Але я точно знаю, що у цієї студії багатий досвід у створенні AAA-проектів і вона отримала достатньо ресурсів, щоб досягти куди вищої планки якості, ніж та, що була встановлена перед командою в Індії. Думаю, цей ремейк TSoT сильно відрізнятиметься від версії, яка мало не вийшла у 2020 році. Сподіваюся, фанати The Sands of Time визнають гру гідної очікування."

Крім того, 18 січня 2024-го стартує Prince of Persia: The Lost Crown — екшен-платформер з головним героєм на ім'я Саргон. Платформи — ПК (Ubisoft StoreEGS), PlayStation, Xbox та Nintendo Switch.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.