Перейти к содержанию

Новости Dave the Diver обійшла Starfield і CP2077: Phantom Liberty у топі ігор року від Polygon

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Журналісти видання Polygon  опублікували  свій топ-50 найкращих ігор за минулий рік. Примітно, що в список потрапило багато інді-проектів, а також тайтли, які вийшли давно, але отримали в 2023-му значні поліпшення або друге дихання.

01686.jkNqHya.thumb.png.229051fa311032462169d4bc9335667a.png

Рейтинг склали на основі голосування серед співробітників Polygon. Розглядалися проекти, які вийшли до 30 листопада, тому в списку немає Warhammer 40,000: Rogue Trader і Avatar: Frontiers of Pandora. Ці тайтли будуть розглянуті в рамках підбиття підсумків уже 2024 року.

Примітно, що Starfield та Star Wars Jedi: Survivor не потрапили навіть у топ-30. За бортом першої десятки також опинилися Hi-Fi Rush, Diablo IV, Final Fantasy XVI, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, ремейки Dead Space та Resident Evil 4. При цьому малобюджетний хіт Dave the Diver  піднявся на 12 місце і обійшов багато великих релізів. Однак представляє інді-сцену в десятці кращих інший проект.

Нижче — топ-10 кращих ігор

1.  The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.
  2.  Baldur’s Gate III.
  3.  Alan Wake II.
  4.  Super Mario Bros. Wonder.
  5.  Pikmin 4.
  6.  Cocoon.
  7.  Street Fighter 6.
  8.  Marvel’s Spider-Man 2.
  9.  Jusant.
  10.  Armored Core VI: Fires of Rubicon.

Редактор ігрового розділу Polygon Медді Майєрс (Maddy Myers) пояснила перемогу нової «Зельди» тим, що розробникам вдалося створити по-справжньому емоційну гру, яка утримує увагу геймера і примушує повертатися до неї знову і знову.

"Я запустила Tears of the Kingdom припускаючи, що я не буду багато будувати і просто пройду сюжет. Покинула я гру, вже почуваючись геніальним інженером, який здатний створити безліч химерних пристосувань. […] У мені досі захоплює дух, коли я згадую своє перше занурення в підземний світ."

Медді Майерс

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.