Перейти к содержанию

Новости Помер Джеймс Маккеффрі - голос Макса Пейна та Алекса Кейсі

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

На 65-му році життя помер актор Джеймс Маккеффрі (James McCaffrey). Причиною смерті стала множинна мієлома - рак кісткового мозку. Новина в коментарі для видання TMZ підтвердив представник артиста.

rssImage-82c34d5285c38d8ab994b27f5945055a.jpeg

Маккеффрі увійшов в історію ігрової індустрії завдяки співпраці з фінською студієюRemedy — він озвучив Макса Пейна в однойменної серії, Захарію Тренча в Control, а також Томаса Зейна і Олекса Кейсі в Alan Wake. У соцмережах Remedy вже опубліковано некролог:

"Ми глибоко засмучені звісткою про смерть нашого дорогого друга і партнера Джеймса Маккеффрі, який подарував свій легендарний голос Максу Пейну та Алексу Кейсі. Його яскравий талант не тільки вдихнув життя в наших персонажів, але і справив незабутнє враження на нашу спільноту. Приносимо щирі співчуття його рідним у цю годину втрати."

Свою скорботу також висловив творчий керівник студії Сем Лейк (Sam Lake):

"Мені сумно чути новину про ухід з життя Джеймса Маккеффрі. Ми працювали разом більше 25 років. Він був чудовою людиною і хорошим другом. Він був найважливішим членом сім'ї Remedy. Він був чудовим актором. Ніхто не міг його перевершити.
Джеймс був Максом Пейном, Томасом Зейном, Захарією Тренчем і, нарешті, Алексом Кейсі. Для мене було честю розділити з ним ролі Макса Пейна та Кейсі. Працювати з ним було одне задоволення. Я буду нудьгувати і з теплотою згадувати про нього. Мої глибокі співчуття його близьким. Спочивай із світом, Джиме."

Нагадаємо, для Alan Wake II заплановано два сюжетні DLC — можливо, там ми почуємо останню акторську роботу Маккеффрі. Хто озвучить головного героя в майбутніх ремейках Max Payne 1 і 2 — невідомо.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.