Перейти к содержанию

История редактирования

Обратите внимание, что версии старше, чем 30 дней обрезаются и больше не будут отображаться здесь
user_cv_ua

user_cv_ua

всім привіт. знайомий живе в молдові, пс5 там же, акаунт український. в гаманці є гроші, а підписку купити не може, дамдав мені дані для входу, з пк теж не зміг купити, пише "упс, шось пішло не так".

для початку зайшов на смартфоні в його акаунт, потім на плойці теж зайшов і тоді купив підписку за кошти з гаманця.

навіть прив'язав свою укр карту приват, не допомогло.

треба щоб плойка була В Україні і в акаунт ввійти В Україні, і тоді можна купляти підписку з гаманця.

user_cv_ua

user_cv_ua

всім привіт. знайомий живе в молдові, пс5 там же, акаунт український. в гаманці є гроші, а підписку купити не може, дам мені дані для входу, з пк теж не зміг купити, пише "упс, шось пішло не так".

для початку зайшов на смартфоні в його акаунт, потім на плойці теж зайшов і тоді купив підписку за кошти з гаманця.

треба щоб плойка була вВ Україні і в акаунт ввійти наВ Україні, і тоді можна купляти підписку з гаманця.

user_cv_ua

user_cv_ua

всім привіт. знайомий живе в молдові, пс5 там же, акаунт український. в гаманці є гроші, а підписку купити не може, дам мені дані для входу, з пк теж не зміг купити, пише "упс, шось пішло не так".

треба щоб плойка була в Україні і в акаунт ввійти на Україні, і тоді можна купляти підписку з гаманця.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.