Перейти к содержанию

Новости Свен Вінке вже придумав перший акт своєї наступної гри (але анонсу поки не чекайте)

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Лицар у блискучих обладунках і глава Larian Studios Свен Вінке (Swen Vincke) поділився робочими успіхами: він нарешті придумав перший акт для своєї наступної гри. Це не тизер анонсу — Вінке лише захотілося поділитися радістю і досвідом із закулісся.

rssImage-e7769b1f20fa47cfca6ce318b9fe0196.png

Наводимо його слова цілком:

"Який чудовий ранок! Я чотири місяці писав і переписував, закидав ідеї й повертався до них, а тепер нарешті вигадав, яким має бути перший акт проєкту, над яким я зараз працюю. Нагадайте після анонсу, подивимося, яка частина сьогоднішньої чернетки виживе. Я підозрюю, що більша.
З роками я усвідомив, що робота над чернетками, які зрештою закидаєш, - це ніколи не марна трата часу, навіть якщо здається, що чернетки лайнові. Найчастіше розумієш, що можна повернутися до цієї ідеї знову - необхідно лише знайти для неї правильну історію.
Така робота може дратувати, коли тупцюєш на місці, але найголовніше - ніколи не здаватися і залишатися самокритичним, навіть коли ситуація виглядає безнадійною :) Творчість - це пошуки у великому просторі. Може знадобитися час, щоб відшукати правильний шлях.
Принаймні, я кажу так собі, коли почуваюся невдахою після того, як люди тикають у мене місяцями: "Де розповідь, Свене?"
Утім, я поки що нікому нічого не показував. Може, всі вважатимуть чернетку поганою - і тоді я просто знищу цей тред, сяду в кутку зі своїм собакою і прикинуся, що нічого цього не було. І натисну Ctrl+Enter, і почну все заново :) Але мені справді подобається ця чернетка.
І ще: це не те, що ви думаєте, і це не тизер анонсу. Просто я щиро радію тому, як усе йде, і хотів поділитися своєю радістю. Пройде ще багато часу, перш ніж ми відкрито про це поговоримо."

Свен Вінке

Судячи за словами «це не то, що ви думаєте», можливо, Вінку працює не над Divinity: Original Sin 3 або Baldur's Gate 4. Але нам залишається тільки чекати і ворожити — ніякої конкретики лицар із Larian не озвучує.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.